No, ja teda dúfam, že už dlho za Barcu hrať nebudú. Ako chápem toho pána, že ich chváli, keď v súčastnosti Poľsko neponúka nič lepšie. A možno by mohol brať na vedomie aj Poľských fanúšikov, ktorý už Lewu nemôžu ani cítiť, pretože hrá presne tak, ako väčšinou aj v Barce, keď má človek pocit, že máme o hráča menej.
Len serte do vlastného hniezda. Ako vždy ... je najlepší strelec LL jeden z naj v CL. Čo ešte ? Jasné že zakope niektoré šance ale kto nie ? Mal by dať 150 gólov za sezónu alebo čo chcete ? Nie ste fanúšikovia v žiadnom prípade. On nie je hráč do kombinácie ale také sú temer všetky 9-ky.
Bavíme sa tu o jednom z najlepších klubov sveta a tomu musí zodpovedať aj úroveň hráčov. Nie som jediný, kto si všimol, že Lewov dopad na hru je minimálny, čo z toho, že si nazbiera body v zápasoch, kde súpera valcujeme, keď v ťažkých zápasoch je nám na príťaž, nedávno si tu mal o tom aj článok, kde bol pekne popísaný jeho dopad na hru z hľadiska štatistík a už len to, že skóroval iba v polovici zápasov je varovný prst hore, pretože okrem toho neurobil nič navyše, odmakali to ostatný. Tak otvor oči ty jediný pravý fanúšik.
Keď som videl jeho výkon proti Atalante ja som mal pocit, že si v šatni zobral cudzie nohy, pretože nie lopta mu zavadzala a neustále mu odskakovala alebo ju nezachytil, ale zavadzali mu tie nohy. A to na ňom vidieť už dosť dlho.
federer,netaraj hluposti,aj v nasej sk lige by aj priemerny hrac premenil omnoho viac vylozenych sanci,hlavne,ked sa hra vecsinou na neho,nehovoriac o penaltach,keby ktore mu nahanaju uspesnost golov,inak,podla mna je vecsinou zapasov platny pre muzstvo ako v juni kozuch.
Nikto, do neho nekope, ale taká je realita. Či sa to niekomu páči alebo nie.Už túto sezónu mal odísť,aj to by bolo neskoro. Ja som fanúšikom Barcy,nie nejakého vyhoreného DREVA!!!
Vsetci verime Flickovi a on vie, preco ho posiela na ihrisko.