Werner ... A koľko sa ich registrovalo v rozpore s pravidlami? ( Nehovorím že plno bol ale tá možnosť tu je ) .... Koľko ďalších takých vieš vymenovať ?
Dúfam, že súd nedá za pravdu tomuto "kreténovi", lebo v prípade získania titulu je schopný presadiť skontumovanie výsledkov kedy nastúpil Olmo, len aby titul získa jeho Real!!!!
Musím ale povedať, že Barca má vo vedení veľmi nekompetentných ľudí, ktorí jednajú a pracujú na registráciách hráčov veľmi pomaly a nezodpovedne. Len aby sme na to ešte nedoplatili.
Najzaujímavejšie na celej situácií mi príde že kým Barca hovorí o registrácii Olmo Victor tak Tebas rozpráva len o registrácii Olmo neviem či je to chyba v preklade alebo sa to už všetci berú ako jeden problém no s Tebasovich vyjadrení mi pripadá ako by mu len Olmo ležal v žalúdku pri tom ide o jeden problém....pri tom bordeli v La lige by som sa nečudoval keby nakoniec jedného registrovali a druhého nie🤦
Možno to je preto že ak by nemal olmo zranenia tak hravá ale Victor nie .... Takže olmo ma dopad na hru a zápas .... Čiže je dosť jasne že sa rieši hlavne olmo
Tebas si aj uvedomuje, ze Olmo je aj reprezentant Spanielska a ked mu zrusi registraciu v klube, nebude moct ani reprezentovat ? A tym teda ochudobni aj repre ???
To ale nie je problém Tebasa. LaLiga a reprezentácia sú 2 rôzne organizácie. Barcelona kúpila Olma, aj keď vedela, že ho nemá šancu registrovať. Olmo môže kľudne reprezentovať, ale nesmie hrať za Barcelonu, ale za nejaký iný tím, ktorý ho dokáže registrovať.
Čo má teraz robiť Tebas? Povedať, že Barcelona porušila pravidlá, ale Olmo je reprezentant Španielska, tak ho zaregistrujeme a bude hrať?
Čo je proti Barcelone? Takže ak by Real priviedol 6 hráčov a nedodržal pravidlá LaLigy, ale všetci hráči by boli reprezentanti Španielska, tak by to bolo v pohode?
kazdopadne ludia s vysokyn egom nikdy nepridu na to ze su kreteni
Čo má teraz robiť Tebas? Povedať, že Barcelona porušila pravidlá, ale Olmo je reprezentant Španielska, tak ho zaregistrujeme a bude hrať?