Mne už príde ten lamine sebecký by som mu najradšej klepol po prstoch dovoľuje si veľa lebo každý ho ospevuje a mu ta sláva stúpla do hlavy čo sa mi nepáči je ešte mladý tak nech sa aj tak správa
Hm hm, je to take zvlastne. Hraci vozili nekonecne dlho v pomalom tempe loptu. A preto boli bezradni a neboli sme schopni nic prekvapive vytvorit. Prislo mi to ako za Messiho, ked vo svojom zufalstve hladali spasu v nom - dajme mu loptu hadam on nieco vytvori... No a on sa snazil. Suhlasim, niekedy to prehana, no system hry vyhradne na Yamala je velmi chybna cesta. Ale to si musia uvedomit jeho spoluhraci. ved si povedzme na rovinu, nedalo sa na to pozerat. Ano rizhodca to uplne pokazil ale.....
Z Lamina tenhle pocit nemám. On se snaží vytvořit převahu tím, že přejde 1:1 a pak někoho najít. Ale najít Lewu je dost často nemožné …
Radost mám z výkonů Erica, hraje opravdu skvěle a i FdJ je moment mnohem lepší než Casado. Je super, že máme konečně širší kádr a střídání neznamená mít na hřišti o hráče míň 👍
Nepatrím k veľkým obdivovateľom FDJ ale musím uznať, že si zaslúži momentálne základ práve on. Casado sa trochu sfúkol a v poslednej dobe dosť zmatkuje.
Ericovi neskutočne pomohlo hosťovanie v Girone minulú sezónu stal sa s neho skutočný líder keď si predstavím ako vypadal na ihrisku v minulosti a ako vypadá dnes tak je to úplne iný futbalista💙❤️
Radost mám z výkonů Erica, hraje opravdu skvěle a i FdJ je moment mnohem lepší než Casado. Je super, že máme konečně širší kádr a střídání neznamená mít na hřišti o hráče míň 👍