Leo nás rozmaznal a aj tak sa tu našli hejteri, čo mu vyčítali, že sa prechádza a pod. U Lewu to naraz nevadí a po niekoľkých mizerných zápasoch stačí, aby dal jeden gól a všetko je ok, je to pomaly najlepší hráč a vlastne génius, ktorý je presne taký, ako má byť... Ľudia prestávajú na seba klásť nároky, čo sa potom prenáša aj na vnímanie sveta a to len preto, že im to doba umožňuje a je to pohodlnejšie, ako sa o niečo snažiť.
Bendl
Ja jsem jednoznacne pro! Lewa me zapas co zapas vytaci! Goly co ma jsou sice hezky, ale ty vole! Vetsinou je spis pritez.. Ale ta klauzule je pruser, borec nema evidentne soudnost a zustane co to pujde..
Gejza
Co tak pozoruju tvoje prispevky, tak to vypada, ze fetos jsi ty🤣 jakmile ma nekdo jinej nazor jak ty, automaticky se do neho pustis a zacnes nesmyslne urazet..
Zcela zaslouženě. Mít na začátku února 30 gólů je fakt paráda a některým tedy asi nedochází, že těch útočníků co tohle dokážou opravdu moc není........
Letos v létě potřebujeme hlavně křídlo a krajního obránce+ se vrátí Bernal. Na příští léto 2026 už by mělo být více peněz, takže tam se bude hledat velké jméno na devítku, tak se snad zadaří.... Zatím ale nějakou extra posilu nikde nevidím.
Lewa svojím prístupom ku hre je pre Barcu v rámci plynulosti kombinačnej hre v útočnom pásme mínusom, dokonca mi to pripadá ako keby sme hrali o útočníka menej, ale na druhej strane svojimi gólmi udržiava Barcu v hre. Neprichádza mi na um podobný útočník, ktorý by sa tak prezentoval svojou hrou............prosím vaše príspevky na túto tému. Ďakujem.
Svojimi gólmi 😭😭. Za deväťdesiat minút všetko pokazí,dá jeden gól. Ale do tej doby čo dá on gól,by sme s druhým útočníkom vyhrávali 4 až 5 nula. Lenže u Flicka je nedotknuteľný. Viď zápas sValenciou,bez neho sa dal ten futbal pozerať,na rozdiel od včerajšieho zápasu. A ide to s ním čo ráz ťažšie a ťažšie.
Johan to opisal perfektne,,ja hovorím to isté už dávno,, len Hansi to nečíta,ešte že hrá proti nám tak je to 10 proti 12-hráčom,,a bez neho vždy pohoda ...nechápem
Lewa balancuje na velmi tenkom lade, za co bohuzial kvoli svojmu veku nemoze - niektore zapasy rozhodne golom, niektore je uplne neviditelny. Jeho hodnotenie bude na konci sezony ciernobiele a bude zavisiet prakticky iba od toho, ci ziskame tituly. To najlepsie ma za sebou, tim nanho musi slapat, v pressingu pokulhava, ale mat 36 rokov a vo februari na konte 30 golov je brutalna vizitka. Ferran s Pauom Victorom prinasaju do hry dynamiku, ale 30 golov by nazbierali mozno tak obaja dokopy, preto sa Flickovi nedivim, ze Lewa je na hrote stale 1ka. Na druhej strane Flick ho poslednu dobu strieda o nieco castejsie a ked tim prehrava a potrebuje zrychlit hru je jasne, ze s Lewym na hrote mame problem. Toto je vsak posledny pol rok max rok a pol kedy ho mame v time a ja budem navzdy vdacny, ze sa pred 3 rokmi rozhodol prestupit k nam aj napriek lepsim ponukam, lebo je profesional a ked ti mladici vidia svojho spoluhraca v 36 rokoch mat taketo vysledky musi to byt pre nich brutalna motivacia makat na sebe este viac. 1 titul uz mame tak si podme po dalsie tento rok na to jednoznacne mame.
Johann tebe treba napraviť fasádu ty potkan z kanalizácie ktorý útočník by dal toľko gólov? Tvoj obľúbený Torres o ktorom si tu básnil keď dal náhodou 1 gól a od vtedy si zase ani neprdol?
Boze ten kto povie na utocnika,ktory ma vo februari 30 golov ze je neschopny by mal prestat pozerat futbal.Ob je tam od toho davat goly.Kane?Ci to uz je cutbalovy virtuoz?No nie je a aj tak je to top utocnik.
otázku možno aj otočiť: koľko gólov by barca dala, keby lewa nehral? penalty, doťukávačky v šanciach, ktoré mu ako na podnose pripravia spoluhráči, zamotané nohy v poli, neprihrávky, zlé prihrávky, padúcnica...
Amen!
Ja jsem jednoznacne pro! Lewa me zapas co zapas vytaci! Goly co ma jsou sice hezky, ale ty vole! Vetsinou je spis pritez.. Ale ta klauzule je pruser, borec nema evidentne soudnost a zustane co to pujde..
Co tak pozoruju tvoje prispevky, tak to vypada, ze fetos jsi ty🤣 jakmile ma nekdo jinej nazor jak ty, automaticky se do neho pustis a zacnes nesmyslne urazet..
Letos v létě potřebujeme hlavně křídlo a krajního obránce+ se vrátí Bernal. Na příští léto 2026 už by mělo být více peněz, takže tam se bude hledat velké jméno na devítku, tak se snad zadaří.... Zatím ale nějakou extra posilu nikde nevidím.
Moje nerrrvvvyyyyy,,,,,