Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
marko31 Admin
2025-02-04 06:53:48
tak zriedkakedy, keď sa my zbavime hrača, je z toho budúcnosti ešte nejaký väčší prestup, čiže v tomto prípade si nad tým tiež tí naši súdruzi nelámali hlavu a zbúchali zmluvu za 5 minut na kolene... dosť blbo postavená zmluva, ale ako sa hovorí, lepšie ako nič. tieto veci by nám mali slúžiť ako poučenie do budúcna.
2025-02-04 07:39:14
Pri nas sa ani necudujem uz. Pri ostatnych kluboch by som si este povedal naco tam boli tie percenta ked tam bola takato skratka.
Radovan Premium
2025-02-04 07:55:08
To co bola za zmluva? :D v podstate porto malo na vyber ci nam da 3m alebo 20% naviac z predaja :D toto som este nepocul
2025-02-04 08:16:44
Uvedomujete si, ze ten chlapec ma realnu hodnotu 15 milionov ? To, ze ho Pep chcel silou mocou neznamena, ze by sme niekedy v buducnosti videli co i len desatinu z tych 20 mega. Bajduvej, ak by sa nezranil Rodri a ich vysledky by neboli ake su, netlacilo ich dostat sa do Top4 v zivote nikto nikdy 60 mega za chalana neda. Druha vec, nam Porto posle celu sumu hned. Oni sa s City dohodli , ze tych 60 sice zaplatia ale nie naraz ale v priebehu par rokov. Ano, sice sme ostruhali 10 mega ale takto sme zarobili aspon 23. Co je stale voac ako Nicova realna hodnota na trhu. Tu fakt nieje nad cim by trebalo plakat. Naopak, som rad, ze sme nikoho nepriniesli. Nedavno na platforme 433 davali Netspend muzstiev za posledne 3 sezony. Barca a Real neboli ani v prvej 15ke muzstiev. Naopak City, PSG a Arsenal su cez - 600 mega. To kvitujem. Ze sa nenakupuje ziadne panic buy.
2025-02-04 08:52:56
Dostali jsme 10 mil jen tak, je to částka, co normálně nedostáváme a nedokážeme dostat. Vážně jsme si mohli myslet, že v Barce někdo dokáže jen tak vyjednat 20 a více milionů? Však za Dembeleho ve formě dostali 25 mil (druhá půlka agentovi a hráči). Těch 10 mil navíc je zázrak v tomto klub v rámci následného prodeje. A nedivil bych se, kdy u těch všech 13 hráčů, kde je něco podobného v procentech, tak bylo taky dobře vypadající a bude tam háček...
2025-02-04 14:12:45
🤣🤣🤣... počítam,že za nejakú dobu ho budeme kupovať,ako novú hviezdu pre BARCELOBU,,,,viď....Olmo...🥱🥱⚽⚽