No ja nevim, jestli to delaji jenom baletky, tohle dela i Barcelona.. Mozna ne v takove mire ale taky.. A hlavne pikacu kdyz jeste hral, tak si porad jenom stezoval.. Trochu rovnostii a nebejt pokrytec by to chtelo..
Každý futbalový tím sa sťažuje na rozhodcov. Niekedy viac, niekedy menej. Barcelona má 125 rokov už, takže sa sťažuje na rozhodcov o 5 rokov dlhšie ako Real.
Takého veci sú dobré len pre tých zaslepených a jednoduchších fanúšikov.
Samotný Piqué sa tu teraz naváža do Realu, že sa sťažovali na rozhodcov, ale on sám bol prvý, čo sa šiel hádať s rozhodcom. Keď v 2009 vs Chelsea zahral rukou, ani necekol, sa tváril že nič.
Barca TV to svojho času robila tiež. Pokiaľ sa budú všetci tváriť, že sa nič nestalo, tak sa nič nikam nepohne.
Napríklad dnes som počúval jeden anglický futbalový podcast, a Romero za ten víkend nebol jediný prúser, v zápase Atletico vs Malorka, tak Gallagher dostal žltú kartu, pritom to mala byť červená za ten zákrok v 82 minúte. Malorka by zrejme tak či tak asi nevyrovnala na 1:1, ale mali hrať odvtedy v početnej výhode. Ak dostaneš priamo redku, tak automaticky 2 zápasy sedíš. Čo sa nestane a Gallagher bude hrať, takže máš poškodené 3 tímy hneď. A nie je to zrovna nejaký neschopák.
Geri ked mohol vkusse podebal do realu Madrid stačilo mu veľmi málo on ako katalenc to búde robiť stále aj pri najmenšej príležitosti Madrid je niečo co nemusia vôbec v katalánsku teda originálny katalanci lebo uz tam žijú odvšadiaľ ľudia
Takého veci sú dobré len pre tých zaslepených a jednoduchších fanúšikov.
Samotný Piqué sa tu teraz naváža do Realu, že sa sťažovali na rozhodcov, ale on sám bol prvý, čo sa šiel hádať s rozhodcom. Keď v 2009 vs Chelsea zahral rukou, ani necekol, sa tváril že nič.
Ale aby klubova TV robila zostrihy a tym vyvijala tlak, je nemyslitelne.
Absolutni souhlas, hlavne ten Pique..
Napríklad dnes som počúval jeden anglický futbalový podcast, a Romero za ten víkend nebol jediný prúser, v zápase Atletico vs Malorka, tak Gallagher dostal žltú kartu, pritom to mala byť červená za ten zákrok v 82 minúte. Malorka by zrejme tak či tak asi nevyrovnala na 1:1, ale mali hrať odvtedy v početnej výhode. Ak dostaneš priamo redku, tak automaticky 2 zápasy sedíš. Čo sa nestane a Gallagher bude hrať, takže máš poškodené 3 tímy hneď. A nie je to zrovna nejaký neschopák.