Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-07 06:48:20
"...niekedy je dobré trochu podržať loptu, nechať súpera behať, trochu šetriť sily, pretože v nedeľu nás čaká zápas." Z hracov vyrobil naslapanych michelinov a teraz ma problem ich zastavit:)
2025-02-07 08:57:30
Paci sa mi,ze aj pri vyhre 0:5 je Hansi kriticky a chce od hracov este nieco naviac👌.Tieto nase 5golove zapasy sa mi zacina pacit☺️,takze nemozu polavit,lebo na DOBRE sa RYCHLO ZVYKA⚽❤️💙⚽
2025-02-07 13:32:51
Po minulej sezone som sa bal ze uz nikdy nezazijem klasicke pohodove zapasy barcelony kedy s prehladom vyhrame a este dokazeme rotovat a posetrit hracov. Po odchode messiho sme trpeli az prilis dlho a ja som snad kazdy zapas trpel co sa zase udeje a ci vobec vyhrame aspon 1:0... Nemozem krivdit xavimu a ked nastupil na lavicku tak prislo urcite zlepsenie hry. Vzhladom nato ze sme nemali peniaze na bohvieake prestupy no aj tak xavi viacmenej dostal aspon nieco z toho co si zelal (lewa, kounde, atd) No minulu sezonu po zapasoch superpohara prisiel na tim nejaky neskutocny krc a ja som si myslel ze sme naspat tam kde sme boli pred xavim... Xaviho si stale neskutocne vazim a som rad ze prisiel a nastavil niektore veci spravnym smerom. Ked sme podpisali flicka tak som si hovoril ze super zmena nam prospeje a este k tomu moderny nemecky trener ktory ako prvy za obdobie odkedy sledujem barcelonu dba na fyzicku pripravenost ale doslovne fyzicku nie len reci ako treba makat.. Popravde cakal som ze prvy rok bude lepsi ale ze to bude take to prechodne obdobie kedy si hraci zvykaju na novy styl atd. Uprimne som velmi stastny ze barcelona hra konecne moderny futbal a z vela hracov sme spravili hladne zvierata nakonci dna aj keby to tuto sezonu nevyslo tak bude to najlepsia sezona za posledne roky uz len predvedenou hrou.