"v budúcnosti by mohol dokonca rozvíriť debatu o rivalite s Robertom Lewandowskim..." - já bych řekl, že ta debata už je tady. Už v několika zápasech jsme viděli, že když hraje místo Lewy Torres, tak je ta hra plynulejší a útok hravější, pohyblivější a nebezpečnější. Upřímně bych se nebál dát v následujících zápasech více prostoru Torresovi a dávat jej častěji do základu na úkor Lewandowskeho.
V této sezóně je ale produktivnější než v minulé a kdyby hrál více takt to může být ještě lepší.
2023/24: 42 zápasů, 11 gólů, 4 asistence, 1994 odehraných minut - gól každých 181 minut
2024/25: 25 zápasů, 10 gólů, 3 asistence, 938 odehraných minut - gól každých 94 minut
Přímo. To měli Torreho raději pustit na hostování někam teď, třeba do toho Porta. A přitom vždy když hrál, tak byl skvělý. Neřekl bych nic, kdyby byl vždy průměrný když nastoupil (dívám se na tebe Gerard Martin), ale on hrál vždy dobře, byl rozdílový a produktivní. A výsledek? Žádná pořádná šance na hřišti.
Povedzme si uprimne, Torre hra super, ale konkurencia na jeho poste je nabušená mame tam 2-3 alternativy. A to odpocival Gavi a Olmo sa vracia po zraneni. Do konca sezony sa moze stat cokolvek, ale myslim, ze sam Torre vie, ze si vela nezahra, ak jeho spoluhraci ostanu zdravi.
Keby to bolo na mne Torreho na hostovanie kludne poslem:D ale neviem ci bola dobra ponuka, ci hrac suhlasil, ci pre kolektiv neni lepsie ze zostal v time...Nie kazdy sa na hostovaniach rozohra ako Fermin, vacsine hracov sa stane opak a do velkoklubov sa nevratia, navyse je rozdiel odchadzat na zaciatku sezony a v jej priebehu. Victora by som neposielal, tam staci, ze sa zrani Lewy a uz ma sancu nastupovat...
Ako hovoríš,my nie sme nato kompetentný aby rozhodovali, ale za mňa, keď im už včera nedal šancu,tak si celú sezónu ani nekopnu.Victor ten u Flicka nemá žiadnu šancu,je tam ešte Feran, Olmo,a ešte aj Fermin ako desiatka.
Johann - vysvetlenie je ale jednoduche. Tych mladych Flick nebude posielat na ihrisko, pretoze cez nich nemoze kontrolovat a ovladat muzstvo. Potrebuje tam mat starych, predovsetkym poliakov aby mohol neskor rozbit kabinu.
Johann zase si potvrdil že si dementný retard z ústavu keď popieraš svoju vlastnú konšpiráciu že tam potrebuje mať 2 starých Poliakov aby potom rozbil kabínu
Včera som sa na to nemohol dívať, nie preto že sme hrali zle, ale aká Valencia je momentálne úbohá. Fanúšikovia okolo 40tky určite ešte pamätajú akú silu to mužstvo kedysi malo, keď každý hráč zo základnej jedenástky bol minimálne reprezentant úspešnej repre alebo jednoducho veľmi kvalitný hráč.. spolu s deportivom je to moje druhé najobľúbenejšie mužstvo v LL.
Dnes tam majú hráčov ako napríklad yarek keď aj nás Martin v porovnaní s ním pôsobí ako prime nesta alebo maldini..🤦🏻♂️
Valencia keď ju ťahal David Villa to bola iná hra iné mužstvo s týmito tu sa to nedá porovnať súhlasím s tým v LL patrili k popredným mužstvám so Sevillom a pozrime sa kde sú teraz ale zas predtým Atleti neboli tak silni
Jj tiez mi ich bolo luto, ked si odmyslim par drevorubacskych zakrokov je to velmi sympaticke muzstvo, ktore sa snazilo za kazdeho stavu hrat futbal. Niektori fanusikovia Valencie odchadzali zo stadiona uz v 30.minute, trener je asi tiez pred vyhadzovom...
Atletico bolo vždy silne, aj keď nie až take ako dnes, ale vždy patrilo k top v LL. Keď ťahal Villa so silvom už Valencia zďaleka nebola tou silou ako za čias hráčov ako mendieta, albelda, ayala, baraja, aimar, rufete, vicente, canizares, mista, angulo atd.
Cule odchádzali hlavne na protest voči majiteľom klubu. Lim je tou hlavnou príčinou prečo Valencia je tam kde je dnes.
To aká je momentálne Valencia a hlavne aký je psychický stav vo vnútri mužstva a medzi fanúšikmi sme mohli vidieť včera, keď po pol hodine hry fanúšikovia začali odchádzať z hľadiska a pritom vstupenka na takýto zápas určite nebol za 3€. A ešte lepšie to bolo vidieť pri výkope druhého polčasu, keď hľadisko bolo zaplnené iba z polovice ako na začiatku zápasu. Ak sa niečo vo Valencie rapídne a hlavne rýchle nezmení skončí v druhej lige a to by bolo z ohľadom na jej históriu veľmi smutné!
Mne sa paci ze sa vsetci dostavaju do formy, doliecuju zranenia a vyzera ze na najdolezitejsiu cast sezony budeme konecne v top forme.
A Valencie mi je luto asi to bude sposobene tym ze ich komplet vytopilo asi nemaju ani treningove ihriska a aj hlavny stadion bol v dezolatnom stave to sa potom hra tazko tuto sezonu by sa mali zachranit a buducu to bude lepsie
2023/24: 42 zápasů, 11 gólů, 4 asistence, 1994 odehraných minut - gól každých 181 minut
2024/25: 25 zápasů, 10 gólů, 3 asistence, 938 odehraných minut - gól každých 94 minut
Dnes tam majú hráčov ako napríklad yarek keď aj nás Martin v porovnaní s ním pôsobí ako prime nesta alebo maldini..🤦🏻♂️
Cule odchádzali hlavne na protest voči majiteľom klubu. Lim je tou hlavnou príčinou prečo Valencia je tam kde je dnes.
A Valencie mi je luto asi to bude sposobene tym ze ich komplet vytopilo asi nemaju ani treningove ihriska a aj hlavny stadion bol v dezolatnom stave to sa potom hra tazko tuto sezonu by sa mali zachranit a buducu to bude lepsie