Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-07 10:27:42
Takto sa dobre hrá ,keď nehrá,nazavadzia,a nemusí sa hrat na Lewandovskeho...
2025-02-07 10:27:50
"v budúcnosti by mohol dokonca rozvíriť debatu o rivalite s Robertom Lewandowskim..." - já bych řekl, že ta debata už je tady. Už v několika zápasech jsme viděli, že když hraje místo Lewy Torres, tak je ta hra plynulejší a útok hravější, pohyblivější a nebezpečnější. Upřímně bych se nebál dát v následujících zápasech více prostoru Torresovi a dávat jej častěji do základu na úkor Lewandowskeho.
2025-02-07 10:40:47
Hlavne ten posledný záver. Torre a Victor umierajú, to je pre mladých hráčov pekná perspektíva.
Simao Premium
2025-02-07 12:46:11
Včera som sa na to nemohol dívať, nie preto že sme hrali zle, ale aká Valencia je momentálne úbohá. Fanúšikovia okolo 40tky určite ešte pamätajú akú silu to mužstvo kedysi malo, keď každý hráč zo základnej jedenástky bol minimálne reprezentant úspešnej repre alebo jednoducho veľmi kvalitný hráč.. spolu s deportivom je to moje druhé najobľúbenejšie mužstvo v LL.
Dnes tam majú hráčov ako napríklad yarek keď aj nás Martin v porovnaní s ním pôsobí ako prime nesta alebo maldini..🤦🏻‍♂️
Pravdo Premium
2025-02-07 14:38:36
Mne sa paci ze sa vsetci dostavaju do formy, doliecuju zranenia a vyzera ze na najdolezitejsiu cast sezony budeme konecne v top forme.

A Valencie mi je luto asi to bude sposobene tym ze ich komplet vytopilo asi nemaju ani treningove ihriska a aj hlavny stadion bol v dezolatnom stave to sa potom hra tazko tuto sezonu by sa mali zachranit a buducu to bude lepsie