Mal sa poslať do Porta hneď. Posielať hráčov do la ligy sa zdá byť rozumné ak chceme len aby sa rozohrali v domácom prostredí, ale s Tebasovymi pravidlami sú šance pramalé, aby hráča ako Roque odkúpili kluby ako Betis.
Za takéhoto hráča nikto nechá 30 mil. ako za neho dala Barca a vo vedení Barce sú ľudia s fantasmagóriami, že za neho dostanú aspoň tých 30 mil. Nikto za neho nedá ani len 10 mil.
To sú Decove slávne nákupy, každý druhý hráč na odstrel za desiatky miliónov eur a potom ich ponúkame na hosťovania a stále sa nám vracajú späť, lebo sa nikde neuplatnia a predáme ich potom prakticky za babku(ak ich vôbec predáme), lebo ich nikto nechce a my strácame drahé milióny, kopol by som ho(Deca) s prepáčením do....... Zlatý Alemany, Deco mu nesiaha ani po päty
Lojzo poprosím ťa vymenuj všetkých hráčov za desiatky miliónov Eur, ktorí sú na odstrel a priviedol ich Deco :) Lebo mám pocit, že len tliachaš a nemáš šajnu o prestupoch Barcelony a kto ich vybavil. A to Deca tiež nemusím.
Brazilska liga nie je spanielska. Roque mal v barcelone sanci dost a nepresvedcil ani xaviho ani flicka. Betis ho nechcu tiez. Naco dalsie sance v priprave???
Ak ho chce sporting, super. Vymeníme za madarosveda plus príplatok. Super deal pre všetkých. Ak by sa to decovi podarilo, prepacil by som mu všetky jeho prešľapy..
Toľko hejtov ako čítam na tejto stránke. Taký Ferran bol tiež odpisovany a zrazu jeden z najlepších.
Roque mal kvalitu v Brazílii. Takéto nákupy sa bežne robia aj v iných európskych kluboch. Ja by som mu dal šancu v príprave.