Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-09 20:04:53
Keby mal v sebe kusok respektu a sportovca, tak by isiel na hostovanie a skusil by ci ma aspon na nejaky priemerny klub. Uplne by stacilo keby hradil klub za hostovanie cca 50% jeho nezmyselneho platu.

Ostat tu silou mocou aj ked je ocividne ze na to nema a aj ked za pol roka dostane sancu proti klubu z tretej ligy, tak sa tam flaka bez stipku snahy a motivacie. To ze sa boji zranenia ho neospravdlnuje prechadzat sa cely cas po travniku a tvarit sa ako keby bol Messi v prime len kvoli timu ze ma cislo 10.

Fati u mna klesol na absolutne dno a nikto si nezasluzi viac odchod ako on!
2025-02-09 20:07:44
Do slovanu s nim, aspon znizi vekovy priemer 😀😀😀
paprik Premium
2025-02-09 20:11:56
Neviem co si mam o nom mysliet.Na jednej strane je mi ho luto,na druhej strane nechapem,ze nama chut hrat futbal.V Barce sa nedokaze presadiz,tak by som to skusil inde.Ved tie peniaze aj tak dostane,ci to bude cele od nas,alebo len cast a zbytok v novom klube. Pre mna nepochopitelne.
2025-02-09 20:13:41
Fati ak si nechce pokaziť úplne celú kariéru musí ísť hosťovať jednoducho to musi ale chlapec to zjavne nechape v Barce si tak skoro v zápase ani do lopty nekopne keď už ani v nominácii nie je to svedčí o mnohom, alebo počká do 2027 do konca zmluvy a skončí s futbalom lebo taky plat nema šancu dostať nikde,v jeho veku musí a mal by hrať co najviac a nie sedieť ma tribúne a vyplakavat do médií ze nech mu pomôžu, nepochopil ze to hosťovanie je pre neho pomoc a do Turecka podľa mňa ideál v jeho súčasnom stave ideál alebo nejaká Holadnska alebo max francúzska liga
2025-02-09 20:24:13
Já mu nerozumím. Měl jít teď někam půl roku hostovat, možností byla spousta. Pro něj by se nic nezměnilo, pořád by mu chodili stejné peníze, ale mohl by k tomu pravidelně nastupovat. Tady maximálně tribuna. Nebo to už ho fotbal ani nezajímá a prostě chce jen sedět v klidu na tribuně a pobírat peníze? Ale pokud to tak půjde dál, tak mu pak prostě skončí smlouva a co bude dělat potom?
2025-02-09 20:34:23
Preradit do Bcka.Pre Flicka nepouzitelny hrac a zbytocne bude robit dusno v satni.Odist nechce,tak nech hra aspon za B cko.
Simao Premium
2025-02-09 21:38:41
Prečo nechce ísť na hosťovanie? Lebo sám dobre vie, že na to už nemá, boji sa. Jeho momentálna úroveň je segunda. Na porto/ajax nemá ani náhodou, ani v dnešnej Valencii podľa mňa by si nezahral.
Odsedí si na tribúne zmluvu a potom to zabalí.
Ešte raz vravím, tu neide o peniaze, je ešte mladý, mohol by si zarobiť ešte kopu. Fati podľa mňa s futbalom skončil..