Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Reálný je asi ten David. Možná se říká že není dost dobrý, aby po něm všichni nešli.
Tak keď vidím naše posily na posilnenie ľavej strany tak som ešte viac utvrdení ,že ani jednoho nechcem. Viem že niekto musí prísť ale radšej by som šiel po niekom mladom a s potenciálom.
Posila by bol len Isak a ten je nereálny
Co tak sleduji v poslední době fotbaly tak se mi hodně líbí gakpo.. dokáže hrát na hrotu i na levém křídle a technicky je na tom taky velmi dobře.. a co se týče obrany tak bych zkusil podepsat 18leteho Hata z ajaxu .. je to primárně levý obránce ale dokáže hrát i na stoperu.. připomíná mi abidala.. tyhle 2 bych zkusil ale laporta bude chtít nějakou superstar na nový stadion.. Isaak vypadá hodně dobře ale toho bude těžké podepsat..
Deco býval agentom Wirtza ako aj Raphinhu pred tým než prišiel k nám. Ak by boli financie to by bola moja voľba na krídlo. U neho som si fakt istý, že každý cent by bol vhodne investovaný.
Aku presne poziciu hra wirtz a kolko by stal asi
Alexander Isak by bol vhodnou posilou .
Neviem prečo rozmýšľajú nad superdrahým Isakom na post ktorý budeme mať obsadený ešte rok superdrahym Lewom... J. David by bol podľa mňa výborným lacným oživením...Diaza si myslím ze nepusti Liverpool lebo budu mat co robiť s ostatnými utocnikmi v time (Salah, Nunez, Jota...)
David zadarmo a mne sa páči Doku v MC by nemusel byť spokojný prišli posili a hra čoraz menej