Williams se mi nezdá až tak šíleně dobrý, aby musel v Barce mermomocí být, Raphinha a Yamal jsou minimálně na jeho úrovni. Když skončí Lewa, bude se to ovšem vědět a bude taky nějaký čas na jeho náhradu. Když Willams přijde. OK.
Já to beru tak, že tohle je prostě lavičkách v první řadě. Ale ten základ nemůže být bez náhrady a neodehraje vše. Někdo se zraní, bude unavenej a jde tam Ferran, ale za něj? Fermin, což není jeho post. Potřeba jedno kvalitní LW je potřeba, kvůli rotaci, kvůli všemu.
Mladé a kvalitné LW ti zas nepríde vysedávať na lavičku. Ak budú Rapha a Yamal zdraví, tak budú hrať základ. Jediný kto by mi dával zmysel je Isak, no na toho nebude ekonomika. Sám som zvedavý ako to Deco s Flickom poskladá.
Nebude chtít vysedávat, ale zároveň když najedou plné zápasy, co 3 dny, tak budeš mít možnost posadit Yamala, Raphu, i kdyby na poločas. Teďka tam hodíš v 60 min Ferrana a dojdou hráči, furt to je o tom, že jakmile jeden půjde dolů, nemůže jít druhej (post za post, nikoliv záložník). Limitace tam je v tomto a prostor pro rotace tam moc není. Celou obranu, zálohu můžeš rotovat, ale ten útok tam prostě je mezera a hrozný omezení. Hodíš Ferrana na hrot, nemáš křídla. Hodíš ho na křídlo, nemáš hrot a druhé křídlo případně. Samozřejmě to znamená omezené minuty např pro nějakého záložníka, co dostal ty minuty. Ale nemůže se jít do sezony, kdy se chce vyhrát vše, aby za Raphu a Yamala byl jen Ferran a nic víc.
Taktiez, posila schopná zahrať kridlo je must. Zatial našťastie Yamal a Rapha majú železné zdravie a Rapha k tomu este dve pľúca... hoci Yamal tam mal pár zápasov výpadok. Ale ako hovorite, akonáhle jeden z nich vypadne, sme nahrani. + je riziko, ze Yamala takto pomaly dostaneme do stavu Pedriho spred 2 rokov, ked bol pretazeny.
Nico Wiliams by určite neodmietol prestup do FC Barcelona , ktorá nemala dostatočné finančné prostriedky v tom období . Má kamarátov a okamžite by sa vedel bez problémov adaptovať . Zatiaľ 70 mil. nie je nezaplatiteľná, avšak hodnota bude určite vyššia . Podľa mňa patrí a aj sa hodí do tímu. Želám FC Barcelone aby jej to vyšlo .
Isak sa mi paci viac. Vyznamne viac.