Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-18 00:42:08
Ak tento predvedeny vykon ma byt vrcholom lidra tabulky La ligy, tak je niekde chyba.... Od takej tridsiatej minuty trpeli predovsetkym divaci ....... Myslim
2025-02-18 05:01:28
Zrovna Blade včera trochu fyzicky odešel v druhém poločase ,ale jinak hrál dobře.
2025-02-18 06:45:19
Podle mě Vallecano dobře presovalo, ale my měli 2x větší držení míče (ale jestli je toto tak obrovská výhoda, nejsem si jistý). Raphinha umí hrát líp. Lewandowski umí perfektně střílet penalty, na to je dokonalý, ale v poli se mi zdá naopak špatný. Lidi tady píšou něco v tom smyslu, že to byl špatný zápas, mně to taky přišlo blbý. Díky tomu, že oba Madriďáci poslední dobou hráli blbě, jsme v čele ligy. No hlavně bych si přál trvalý zlepšení výkonu Barcy, ono to tak poslední dobou vypadalo, že se zlepšuje. Přijde mi, že týmy z La ligy pochopily, jak na Barcu dobře zahrát, kdežto týmy mimo Španělsko (např. LM) nevědí, jak na Barcu zahrát, neznají se, kdežto ve Španělsku se všichni vzájemně dobře znají.
2025-02-18 09:24:06
V prípadoch, kedy to nejde ideálne (ako včera) je dôležité, že sme aj tak dosiahli na 3 body, najbližšie budeme hrať lepšie. Práve tieto zápasy vyhrávajú tituly. Mohlo to dopadnúť aj tak ako v zime s Palmami alebo Leganés. Našťastie nám Real a Atletico dali šancu dostať sa naspäť do boja o titul. Mať jeden z nich suverénnejšiu sezónu, tak myslím, že bodový rozdiel by bol nepríjemnejší.