Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-18 07:31:57
Za mě vše správná rozhodnutí. Moc nechápu ten narativ, že těžké rozhodnutí je vždy špatné, respektive ze se jedna o nezvladnuti situace rozhodčím, vsak od toho tam ten rozhodci je aby ta rozhodnutí dělal a u tezkych to vzdy bude trochu na hrane, to je snad logicke, ne? Netřeba nadávat na rozhodčího hned.
1. Je jasná pencle. došlo tam nejen k držení, ale i k zatazeni.
2. Jasný offside, trochu netradiční, ale pravidla jsou v tomhle ohledu jasná
3 a 4. jsou oboje běžné kontakty, které soupeře zase tolik neomezují, jen toho soupeř zkouší využít. Například u toho Cubarsiho je krásně vidět, že k zatazeni nedošlo, bylo tam jen držení za dres. Možná se to dalo pískat, ale to pak hodně záleží na individuálním měřítku rozhodčího.
Situace s Olmem je vcelku jasná, míč byl první.
2025-02-18 09:11:34
Včera to bolo piskane excelentne, 100% súhlas s matewr, ani raz som nemal nejaký pocit ze by bolo niekomu poškodené. Jediný smutný moment bol nezmyselný zákrok hráča Rayo, vôbec to nebolo potrebné a ovplyvnil tým celý zápas, ktorý by asi dopadol remízou.
2025-02-18 10:32:40
Tie situácie s dražením rúk ma vo futbale vždy štvú. Všetci sa už naučili v poslednom dvadsaťročí používať ruky vo futbale a teraz zisťujme kedy je to na faul. Za mňa by mala prísť nejaká úprava pravidiel, kde sa jasne napíše buď že nech sa píska všetko pri držaní (a odnaučíme hráčov od toho), alebo sa jasne definuje kedy to držanie je za hranicou a kedy sa pískne faul. Momentálne to vôbec nie je definované a tak záleží len na tom, aký ma rozhodca meter.
2025-02-18 11:26:20
ako uprimne faul to bol akurat nechapem že aj keby ho nedrží neni z toho šanca lebo lopta išla presne na brankára, ale nevadí faul to bol ale aj tak včera podla mna konečne velmi dobrý výkon rozhodcu nekuskoval hru nechaval hrať pískal podla mna na obe strany rovnako a spravil si tam poriadky takže za mna po dlhej dobe solídny výkon