Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-02-18 11:15:58
Musím sa pridať k Hansimu. Iñigo je vzadu fakt mašina. Stabilný, zodpovedný, istý a aj tie skúsenosti na ňom vidno. S Cubarsim sú fakt skvelá dvojka 💪 len tak ďalej
2025-02-18 12:18:54
Inigo patřil mezi top 5 obránců v lize i přes svůj věk, jsem rád, že v tom pokračuje i tady.
2025-02-18 13:37:17
Co Inigo?Ale 17rocny Cubarsi je nieco neuveritelne.Ked vidim jeho a potom Arauja,tak to je ako nebe a dudy.Na svoj vek neskutocne vyspely hrac,neskutocna rozohravka,chladna hlava,pozicne spicka.Presne toto mi chyba na Araujovi.Takze mal by zacat viac pracovat,lebo niekedy len sila nestaci.
snapshot Premium
2025-02-18 13:51:25
Vsetci blahorecia Yamala, ktory ano je genialny. Ale jemu nevide dribling, prihravka nic sa nestane.
Ked sa to stane rovnako staremu Cubarsimu, je to katastrofa.
To v akej pohode, mentalite a nastaveni hra Cubarsi, je neskutocne. Ten chalan je sice mozno tichsi, nie je taky vyrazny ako Yamal, ale podla mna je minimlane na tej istej urovni ako Yamal
2025-02-18 14:04:08
Flick o. i. potvrdil čo som si ticho hovoril : Rayo je prvé mužstvo čo k nám prišlo HRAŤ FUTBAL. Góly nedávajú (pre nás fajn) ale hrajú celkom pekne a tréner z nulového klubu spravil sympatické mužstvo. Nie betón, nekopú ak kone protihráčov, fauly len obyčajné, simulovanie temer nič. Sympatické, keď si predstavím Simeoneho mužstvo tak beriem radšej Rayo. Musia sa naučiť dávať góly, za posledných 6 zápasov dali tuším 4 góly. Spokojnosť aj s 1:0, doma sú 3 body .
2025-02-18 14:08:36
Rozmýšľam nad brankármi....z Vojta vyžaruje istota a dostáva sa do dobrej formy....páči sa mi na ňom, že sa nehrá dlho s loptou a snaží sa sa rýchlo rozohrať...veru neviem, keby včera chytal Pena, ako by tie šance Raya zvládol....za mňa je momentálne Vojto určite brankár č.1.... aj Marc bude mať čo robiť aby ho vytlačil😁