Ze k financnym problemom La Ligy najviac prispieva nizsie HDP na obyvatela v Spanielsku v porovnani s inymi krajinami:D Prezidentom je 12. rok od roku 2013:D 12-ty rok. Nejak mi to nevychadza.
Porovnávaš neporovnateľné, zatiaľ čo jeden je 12 rokov s prestávkami, kedy prišli záškodníci a polku práce spláchli do záchoda, ten druhý je 12 rokov v kuse a nikto mu výsledky jeho "práce" žiaľ neskazil.
Nemal by byt prezidentom už jem preto, že je verejne nestranný. Chápem, že každý môže byť fanúšikom nejakého klubu aj keď je na takejto pozícií, ale nemal by to tak verejné prezentovať lebo to jednak hádže zlé svetlo na neho a jednak iba málokto dokáže byť skutočne nestranný keď je fanúšikom nejakého klubu najmä klubu z ligy v ktorej je vrcholnej pozícii vo vedení
Lubenican- no údajne nemal byt ani vylúčený keďže rozhodca počul “fuck you” ale Bellingham povedal “fuck off” a nie ani jemu keďže už bol otočený .. za “fuck off” sa nevylučuje hráč v Anglicku to bežne hovoria hráči . Takze vylúčiť hráča za svoju “hluchost” čo čakáš? Veď už má aj pozastavené rozhodovanie .
Je to jedno kde je.. ak by dostal hráč Barci CK za fuck off tak by sa tu písalo ako to Perez uplatil . Trosku objektívnosti ,dostať CK za to že rozhodca údajne zle počul a počul niečo iné je dosť z cesty
Puding ja neviem kde je pravda, ale ak mame byt objektivni, netreba v prvom rade vylucovat to, co pocul rozhodca a zapisal do zapisu. Pocul fuck you, zapisal fuck you. Nie Fuck off ani fuck on ani fuck whatever. Mohol rozhodca zle pocut? Mohol. Ale asi si bol setsakramentsky isty, ked vylucuje hraca realu madrid v 1. polcase. A predpokladat unho hluchotu je trochu silna kava a predpokladat unho zly umysel je spekulacia. Niektori fans realu sa do toho militantne pustili len a iba preto, ze veria Bellinghamovej verzii. Ale Bellinghamovej verzii veria asi tak slepo ako Modric v zaberoch bezprostredne po Bellinghamovom vyluceni, ktory ako kapitan diskutoval s rozhodcom - Modric sa ho spytal co sa stalo, rozhodca tvrdi "povedal mi fuck you" a Modric na to reaguje "nie to urcite nepovedal", ako keby to pocul lepsie alebo bol u toho blizsie ako rozhodca:D Co tym chcem povedat je, ze je neviem kde je pravda a jedna vec je (uplne pochopitelna), ze madridisti sa postavia za Bellinghama. Ale druha vec je, ze kvoli takejto slepej viere a reakcii klubu pokracuje brutalny hon na rozhodcu a jeho rodinu. Mozno by mali tito isti madridisti zvazit aj verziu, ze Bellingham povedal fuck you, rozhodca pocul fuck you a iba si robil svoju pracu, ked ho vylucil. A keby som si mal zaspekulovat aj ja tak reakcia na cely incident moze svedcit aj o moci a tlaku ktory madrid a jeho media dlhodobo vyvijaju na rozhodcov, uz len Perezovo vyjadrenie, ze spanielski rozhodcovia su skorumpovani je uplne bezprecedentne a ked to hovori bez dokazov tak ako madridista by som mozno pozadoval aj jeho rezignaciu lebo je to hanba na 100 rokov (suhlasim, ze Laporta v niektorych momentoch svojho funkcheho obdobia co sa tyka hanby vobec nezaostava ale o to tu nejde:D). A ked to napr. porovnavam s tym, ze Lewa dostal stopku na 3 zapasy za gesto s nosom a okrem vyjadreni na pozapasovej tlacovke sa nedialo prakticky nic, tak toto co sa deje teraz je proste too much. Btw rozhodca ma pozastavenu cinnost pre nejaky udajny konflikt zaujmov v nejakej z jeho firiem - opat neviem kde je pravda, ale bol by som velmi opatrny, lebo je zaujimave, ze sa o tom informuje az teraz a keby ho chcel niekto kompromitovat a odstavit kvoli tomu zapasu vobec by som sa necudoval.
Puding keď má dostať hráč Barcelony alebo iného tímu ČK tak ju dostane za volovinu a bodka ,so mnou to nezamáva je to ich hlúposť😉 Mňa na toto nedostaneš že lebo Perez 🤣🤣 Toto ste presne vy , lebo Perez lebo Perez a toto a hento a tamto neni po našom a smejú sa nám a urážajú nás, vždy si niečo nájdete len aby bolo všetko na jednotku pre RM lebo inak to proste nejde, RM zákon nepustí😉 🤣✌️
Tak to že tebas už 10 rokov mele že je madridistas je ok ale že má rozhodčí malbu hráče který už ani v lalige nehraje je problém ???
Spravedlivost ala putta Madrid
Spravedlivost ala putta Madrid