Ja si myslím, že to bude FCB - Leverkusen :) Akože som nesmierne rád, že nie sme na opačnej strane pavúka, teraz je veľká šanca na finále, nesmieme to ale zbabrať hneď v prvom zápase s Benficou.
Real vyraďovačky:
23/24: Lipsko, City, Bayern, Dortmunt
22/23: Liverpool, Chelsea, City
21/22: PSG, Chelsea, City, Liverpool
20/21: Atalanta, Liverpool, Chelsea
19/20: City
18/19: Ajax
17/18: PSG, Juventus, Bayern, Liverpool
16/17: Neapol, Bayern, Atletico, Juventus
15/16: AS Rím, Wolfsburg, City, Atletico
14/15: Schalke, Atletico, Juventus
Ak toto boli ľahké losy, tak neviem, čo je potom ťažký los.
Ozval sa upír, čo tu trusí trus, Nostrusato . Čo on tu robí? Nikde ho neberú vážne , postihnutý duševne, tu môže sa tváriť odborne. Asi nezamestnaný chudák, grafoman, lebo má plno času.
Dobrý žreb pre nás, ale po minulých rokoch hovorím, kroťme nadšenie. Sme schopní dôjsť do finále ale takisto aj vypadnúť s každým, vrátane Benficy. Síce sme mali o dosť slabší tím, ale nie je to tak dávno, čo sme u nich dostali 3ku a v podstate aj v Ligovej fáze proti nám hrali dobre.
Lepší žreb, ako PSG, ale krotil by som eufóriu o trofeji. Cesta k nej je dlhá a nejeden favorit vyraďovačky v play off už skončil. Tu už nikto slabý nie je a treba sa tak k tomu aj postaviť. Samozrejme aj ja verím v postup, najlepšie až do finále a držím chlapcom palce. 💙❤️
Do finále je ešte veľmi dlhá a ťažká cesta. Pozrime sa ako skončil víťaz zo sezóny 2022/2023 MC....takže pozor aj na Benficu. Už nám raz dokázala, že to nie je vidiecke mužstvo!!!
Teraz alebo nikdy !!!
Pri troche šťastia by z toho mohlo byt tento rok treble 🧐
23/24: Lipsko, City, Bayern, Dortmunt
22/23: Liverpool, Chelsea, City
21/22: PSG, Chelsea, City, Liverpool
20/21: Atalanta, Liverpool, Chelsea
19/20: City
18/19: Ajax
17/18: PSG, Juventus, Bayern, Liverpool
16/17: Neapol, Bayern, Atletico, Juventus
15/16: AS Rím, Wolfsburg, City, Atletico
14/15: Schalke, Atletico, Juventus
Ak toto boli ľahké losy, tak neviem, čo je potom ťažký los.
Tak bacha
Treba fandiť ako vždy.