Lamin ma tú smolu čo aj Leo. Príliš rýchly a príliš šikovný. Mnoho malých faulov si proste rozhodca nestihne všimnúť a mnoho ich ani nevidno kým neukážu opakovaný záznam..
To je sice pravda ale rozhodca to zase nezvládol. Mal dat karty za tie údery do tváre ako aj za opakované fauly . Nemožné aby jeden a ten samý hráč zastavil 4 útoky faulom a nedostal kartu . Keby hráli s kartou Bola by hra plynulejšia a pohladnejšia.
A potom sa čudujeme, že skoro každé kolo je tu množstvo sťažností a kritiky na rozhodcov. Mimochodom včerajší rozhodca Cordero A. rozhodoval dosť alibisticky, akoby mal obavu, ako ho budú hodnotiť tak obe mužstvá ako aj vedenie rozhodcov. Doteraz som nepochopil prečo študoval s VAR-om ruku (ktorá ani rukou nebola, podľa nových usmernení) a až neskoršie sa zameral na postavenie mimo hry. Už Sandro Ramirez bol v postavení mimo hry, pretože sa vracal po odkope našej obrany z ofsajdu pred našich obrancov a následne centroval do ofsajdu v ktorom stáli minimálne traja domáci hráči. Už som mal veľké obavy, že odpíska pokutový kop.
Bolo by zaujímavé vo futbale vyskúšať pravidlo o šiestich fauloch z basketbalu.
Proste kluby majú za zapas okolo 30 faulov a dostanú 1-2 zlte karty.
Každý úmyselný faul, aj malý, takticky, to je jedno aky, by sa mal trestať žltou. Úmyselne fauly proste do športu nepatria.
Proste kluby majú za zapas okolo 30 faulov a dostanú 1-2 zlte karty.
Každý úmyselný faul, aj malý, takticky, to je jedno aky, by sa mal trestať žltou. Úmyselne fauly proste do športu nepatria.