Mám pocit, že se Fati do bývalé formy nikdy nevrátí, podle mě je to problém pro zkušený psychlogy, nikoli problém pro trenéra. Pokud vím, dosud se toho žádný dobrý psycholog nikdy neúčastnil. V životě jsou situace, kdy ti ani největší snaha nepomůže, protože máš v hlavě blok, o kterým vůbec ani nevíš.
No ja myslim, ze FATI dostal uz mnoho prilezitosti ako mimo la ligy tak aj tu. Jednoducho tento pribeh skoncil . Dovod myslim tiez ako pise mizap je v psychike. Jediny kto Flikove odmietanie neprecital je zial Fati. Alebo tam sedi kvoli peniazom. Kto z nas to vie ? 😃 Kazdopadne je to uz asi osemdesiaty clanok o Fatiho problemoch.
Myslíš si že on je odkázaný na tie peniaze? Asi ťažko, už teraz je milionár, neverím že u neho sú viac ako futbal. Možno že preto chce v Barcelone dokázať že sem patrí.
Tak nech to dokáže. Zatiaľ totiž, bohužiaľ, nedokázal ani len zabojovať. A šancí mal za tie roky naozaj dosť. Áno, zranenia ho pribrzdili, ale nemôžeš povedať, že nedostal ešte šancu. Keby na to mal, neverím, že nehráva, Flick nie je hlupák, hlavne pri nedostatku na krídle.
Fati na Barcelonu nemá a ani nikdy nemal. Ani len približne. Zároveň má v Barcelone veľmi lukratívnu zmluvu. A bol by veľmi hlúpy, keby si ju sám dobrovoľne zrušil.
Taková svízelná situace. :-)
Rasto a to ešte dodám, že jeho hlavným konkurentom je pau victor, absolútne priemerný alebo možno aj podpriemerný hráč, ale ten je na súpiske vždy a sem tam si aj zahrá na konci zápasu. Ak Fati nedokáže vytlačiť už ani victora, tam potom to hovorí o všetkom..
Johan ja fakt neviem preco je Fati prilepeny na Barcu ako šušen na stenu. Jeho sa musis spytat. Kvalitu nema, ved mu to trener dookola prizvukuje, ani Savi z neho nebol vo vytrzeni, mne len vychadza porekadlo velka kopa pyta viac...... Poznam bohatych ludi aj milionarov aj tu na sk a lakomi su ako hrom, nechali by si kvoli 5 korunam vrtat koleno. A kde sa objavia peniaze su tam hned ako hyeny, hoci maju dost uz beztak..... A v zivote to nemozu spotrebovat. Ved skus najst nejaky logicky dovod preco to tak je. Mozno sa im pacia barcelonske plaze, mozno mesto kto vie 😃...
Čo tak srdciar.? Nejdem ho obhajovať, ani haniť ale akú šancu mal u Flicka? Päť minút, desať minút, Flick tvrdí že dobre trénuje,tak v čom je problém, žeby vytlačil pšonka? Ale to asi nie, lebo kone aj keď skapinaju musia hrať.
Ukáž mi srdciara, ktorý nevie ani zabojovať. Fermín nevedel dať od začiatku sezóny gól, ale išiel za ním ako píla, aj po prdeli, až kým to nezlomil. Fati sa prišiel poprechádzať... Ja ho nevyhadzujem, ale takto sa srdciar nespráva.
Johan, aku sancu mu dal Flick? Každý deň na tréningu ma šancu aby presvedčil flicka. Dobre je na trojku.. a čo mal povedať novinárom, že aj na tréningu je na kkt? Ver tomu, že ak by presvedčil trénera na tréningu, tak aspoň akú takú šancu by dostal..
Pre mňa je Fatiho téma zbytočná. Príležitostí dostal dosť a žiadnej sa nechytil. Možnosť trénovať s A mužstvom by bolo pre nádejného mladého futbalistu z La Masie aj pre neho ako aj pre Barcu oveľa výhodnejšie, ako sa snažiť Fatiho prebrať z narkózy...........
Taková svízelná situace. :-)