Pedro hrál LW a David Villa bol stredovy útočník a Este k tomu nie hocijaky . Bol extrémně gólový a yamal by sa na ihrisko nedostal , aspoň ne takto často .
Henry Villa Messi
Eto Villa Messi
Neymar suarez Messi ......
Koho by vytlačil ?
Pedro bol vždy skor backup
Začína mi svojimi sebavedomými vyhláseniami ísť na nervy...ako keby okrem jeho éry Barca neexistovala...podľa mňa začína byť ako Golonka...nejaký je divný....nie aby chalana podporil, on ho ignoruje....
Jako Piqueho fakt nemam rad jeho aroganci, ale v tomto má bohuzel pravdu..
Zleva:
Pedro - Villa - Messi..
Henry - Eto'o - Messi
Neymar - Suarez - Messi
Mascherano urcite nebyl slabsi jak Pique.. Masche hral do roztrhani tela.. Pique se vetsinu casu hadal s rozdodcima, plakal, rozhazoval rukama a jeste byl pomalej..
Cubarsi se mi líbí daleko více než Pique už ted a to z důvodu toho že nedělá hloupé chyby a chce hrát. Pique byl občas hrozně pomalý a jen stál a ruce za zády, Cubarsi aspon vystoupí proti soupeři a dře každý zápas. Pique to měl daleko jednodušší kvůli tomu, že hru řídil Xavi Iniesta Busquets
Lamine Yamal je len 17 ročný mladý futbalový génius preslávený vysokokvalitnou hrou .Naopak Pique
sa preslávil len provokatívnymi vyhláseniami , bol najslabším článkom vtedajšej FC Barcelony .
Spíš to nebylo myšleno nějak zle, asi to myslel tak, že díky konkurenci by možná nedostal prvotní šanci a tím by třeba nedošlo k tomu, že by se chytil...
Pique má v poslednej dobe samé veľkohubé vyhlásenia ako keby nad neho nebolo...mne to vadí...a možno teraz by sa práve on pri danom štýle bránenia nedostal do zostavy...niekedy je mlčať lepšie ako povedať blbosť za každú cenu....
LaBrie po prve moze to byt vytrhnute z kontextu mas tam jednu vetu aj to prelozenu, bolo by lepsie vypocut si podcast a mat cely kontext. Po druhe to, ze Pique nepodporuje aktualny tim a ich hracov je blud. Po tretie je to Piqueho nazor a s velkou pravdepodobnostou ma pravdu ako pisu komentujuci vyssie, Lamine by pravdepodobne dostal sancu neskor keby hral za inej ery. Rovnako nie je verejnym tajomstvom, ze Xavi chcel tim postavat aj okolo Dembeleho. Ak by Dembele ostal, Lamine by takisto na 100% dostal sancu o nieco neskor...
To je tvoj nazor, ja ti ho neberiem....ale ja mam tiez svoj nazor na danu vec...novinari nikedy zavadzaju, ale Piqueho posledne vyhlasenia mi jednoducho pripadaju dost namyslene....
Tu si podaktorí myslia že môžu aj zavrieť ústa Piquemu. Vy máte názor -anonymne, on on nesmie mať názor a podpíše sa pod to. Slovenská demokracia … podporená soc. sieťami v anonymite
Je to tak ako hovori Pique...ved sa pozrime v akom veku zacal Messi...ako 17rocny odohral 9 zapasov a ako 18 rocny 25 zapasov. Lamine hra vdaka tomu, ze nemame konkurenciu na jeho poste (a to netvrdim, ze nie je supertalent), museli sme ho vytiahnut. Ak by tu bol este Messi, tak tazko by sa dostaval na ihrisko.
Jednak je tu otázka konkurencie, ktorá bola v tých časoch na inej úrovni ako dnes. A potom ju tu aj otázka taktiky a toho ako by Yamal pasoval do vtedajšieho systému či už v Barce alebo v repre.
Pique je ikona Barcelony a jeho srdce je katalánske . Podporuje klub podporuje hráčov a tu koli vete vytrhnutej z kontextu z neho robyte nymanda . Nevdacnici
Taky si říkám, že jen pro názor co lidem nesedí z něho hned dělají hráče co sotva uměl kopnout do balónu a že tu snad byl neprávem,, což je teda slušná pitomost..
To naozaj tu Pique dostava tolko hatu ??? Vy ste aj pozeravali futbal vtedy ? Pique vo svojom prime bol TOP stoper...nejedno El Clasico si napr. psmatam, kde bol uplna skala cez ktoru nic nepreslo...
Henry Villa Messi
Eto Villa Messi
Neymar suarez Messi ......
Koho by vytlačil ?
Pedro bol vždy skor backup
Zleva:
Pedro - Villa - Messi..
Henry - Eto'o - Messi
Neymar - Suarez - Messi
Yamal by fakt nemel kde hrat zaklad
Jeste jednou mrkni kde hral Pedro a kde hraje Yamal
a Messimu stejně nejvíce vyhovovalo SU a SOZ takže by Yamal mohl klidně hrát na PK a Messi na SOZ
sa preslávil len provokatívnymi vyhláseniami , bol najslabším článkom vtedajšej FC Barcelony .