Tento by si teraz v Barce ani nepipol. On je uz len totalny tien byvaleho super hraca. Prenho boli uz aj arabi nad jeho moznosti. Chcel prachy, chcel slavu, nech si to uziva doma v brazilii na plazi.
Co myslis, ze je zas v mega forme? Ved za rok a pol odohral prvy cely zapas. A 1+2 mal proti poslednemu muzstvu, ktore este ani nevyhralo a 1+1 proti predposlednemu muzstvu. Takze to bude urcite ohromna forma. Ked bude aspon do juna zdravy a nejaky gol da aj muzstvu, ktore ma viac ako 10 bodov, tak tu mozes hovorit o nejakej forme. On uz je strateny pripad, tam nech ostane v brazilii, tam si este nejaku slavu mozno uzije. Ale ak to bude flakat ako v europe alebo u arabov, to mu tam tolerovat nebudu. Lebo on je uz len obycajny flakac, simulant a spekulant.
Videl si ci nevidel ? A ja ho neospevujem ze ma neviem aku formu ale kondicne sa kazdym zapasom dava dokopy po tej dlhej pauze, keby pozeras tak vies. K tomu flakacstvu,... sa ani nevyjadrujem, ty ho ocividne poznas osobne ked vies takto posudit.
To su take kecy, ty ho poznas osobne, vies to posudit... je o tom x clankov, co stvaral aj v parizi ci u arabov. Nie, nepoznam ho. A viem, vsetci novinari klamu. Bude to vzor v trenovani i v zivotosprave. Mas pravdu. Ach jaj.
Preto boli sezony v LM kde mal nabehane najviac km na zapas z celeho timu, kecy su sprostosti o karnevaloch, sestrinych oslavach a podobne pritom on sam ukazoval svoju zivotospravu jedalnicky na socialne siete, treningy,...
To s tymi km v LM bolo kedy??? 5-6 rokov dozadu? Co by z toho mala teraz Barca?
Aha, on da na socialnu siet svoj trening a jedalnicek, takze vsetko ostatne su famy... tak tam uz netreba nic dodavat. 🤦♂️
Aha, on da na socialnu siet svoj trening a jedalnicek, takze vsetko ostatne su famy... tak tam uz netreba nic dodavat. 🤦♂️