Cholo dobre striedal, poslal tam čerstvých hráčov po hodine hry a potom to doplnil pred koncom o Sorlotha a v závere, keď striedal Hansi a naši čerství hráči nezabrali, Atléti udreli.
Klasika. Naši bývají v začátku utkání běžně hodně liknaví, ještě spinkají, všichni soupeři o tomhle už dávno vědí, akorát Barca sama o tom neví. Takže všichni soupeři to bohatě využívají k prudkým začátkům, oni naopak mají v začátku spoustu elánu, tak jim obvykle ten drtivý úvod taky vyjde. A Barca má pak po zbytek utkání co dohánět. O tomhle ví celý svět, jenom Barca ne. Trenéra a celý vedení bych za tohle kopl do prdele.
Simeone vcera vyzliekol Flicka do naha v tom ako vobec nezafungoval precizny ofsajdsystém s vysoko postavenou obranou.
Domaci nesmierne trpeli na kolmice zo stredu pola na vybiehajuce kridla atletov z onsajdu.
V tomto systeme hry mi tam jednoznacne chybal Casado, ktoreho nasadenim trener nezareagoval ani v priebehu hry.
Gavim to totalne zaklincoval, jeho nasadenim sa uplne rozpadla defenzivna hra.
Feran maximalne na zaverecnu polhodinu, nic viac!
A uz je to zase tu. Panecku toto je platforma nasich nazorov. Cielom predsa nemoze byt, ze tu jeden napada druheho len preto, ze ma iny nazor. Rasto preco to robis ??? Mizap to uplne vystihol, jednoducho popisal skutkovy stav, napriek tomu si dovolis takto agresivne voci jeho nazoru vystupi????? Desis sa pravdy ??? Nepozname sa tak preco ta agresivita a urazky ????? Ze to Barca posrala je fakt, ale my za to predsa nemozeme......nerozumiem Ti Rasto
No pedri no party . Už som to pisal aj včera . On je alfa Omega . Ako isiel dole zrazu gavi Garcia a aj dejong prostě všetci boli polovičny . Neviem teda mám rád útočný fotbal aj offside pascu ale takto to otvárat při takomto výsledku v takom čase no je to určitě velmi sympatické a já b som ako najlepsie spomenul že tuto sezónu to je vsetko len nie nuda ale niekedy je to kontraproduktivne
Zatiaľ to vyzerá tak, že Atléti vedia na Flickovú hru. Proti ním sme vedeli hrať takmer vždy, je sranda že práve teraz to nejde, keď prežívame "znovuzrodenie" a prehráme futbalovo každého.
Nejlepší:
- Výkon týmu i přes 4 obdržené góly, za mě fantastický výkon podal hlavně PEDRI !!!
- Za včerejší zápas bych chtěl pochválit i rozhodčího (vyjímečně !)
- Atleti konečně dostáli své pověsti a nechali si udělat dresy v barvě BETONU ! Za to jim dávam palec nahoru !
Domaci nesmierne trpeli na kolmice zo stredu pola na vybiehajuce kridla atletov z onsajdu.
V tomto systeme hry mi tam jednoznacne chybal Casado, ktoreho nasadenim trener nezareagoval ani v priebehu hry.
Gavim to totalne zaklincoval, jeho nasadenim sa uplne rozpadla defenzivna hra.
Feran maximalne na zaverecnu polhodinu, nic viac!
Určite jednička že???
- Výkon týmu i přes 4 obdržené góly, za mě fantastický výkon podal hlavně PEDRI !!!
- Za včerejší zápas bych chtěl pochválit i rozhodčího (vyjímečně !)
- Atleti konečně dostáli své pověsti a nechali si udělat dresy v barvě BETONU ! Za to jim dávam palec nahoru !
Už chýbal Pedri,aj Olmo,,a boli perfektný,,