Jasne, je to nehorazne, ze keby sa vratil, uz by nemohol zarabat 130 milionov za sezonu. Hlavne potom ,co nepodpisal zmluvu ked mohol ale isiel si prilepsit do PSG a neskor este viac do MLS
A co napisal zle? Messi mohol kludne podpísať zmluvu uz rok predtym keby tak veľmi chcel ostať a nespekuloval. Bohuzial rok na to vyplavali všetky tie veci o stave klubu a bohuzial už to nešlo, holt, tak už to chodí
nikdo do toho nevidíme, čteme tady věci, které ani nemusí mít nic s realitou společné...taky sem trochu nechápal, proč Messi nepodepsal smlouvu už dřív, když mu Barca dala všechno a on jí, ale to se dozvíme možná v pamětech. Messiho čas už je pryč, rád bych viděl, jak běhá po novém stadionu a rozloučil se hrdě s fanouškama, ale jeho návrat by už nic neřešil :)
Kým skončí obdobie Laportu, Messi už nebude môcť hrať. Jediná možnosť ako ho dosť do Barcelony je zápas o Trofeu Joan Gamper. Pri tomto zápase by sa mohla uskutočniť aj dôstojná rozlúčka s Messim zo strany Barce.
Nechcem hodnotiť čo bolo, ako bolo, lebo detaily vedia len oni dvaja a ich blízky. Jednu ale vec musím uznať Laportovi, že s platmi nad 110% príjmov sme si proste jednoducho Leov veľký plat dovoliť nemohli. Nemal brechať pred voľbami ako Messiho predĺži? Nemal ... podcenil situáciu a netušil ako to s platmi bude zle.
Je dosť možné, že ak sa Messi ... povedzme to takto kvôli takej somarine za urazenie a zlým vzťahom k jednej osobe nevráti, tak si to bude vyčítať za mňa. On znamená pre tento klub niečo oveľa viac a myslím, že je to obojstranné, že niečo také ako vzťahy s jednou osobou by nemali urobiť neprelomiteľnú bariéru. Messi by si to mal pečlivo zvážiť, aby to neľutoval za 20-30 rokov vo futbalovom dôchodku.
Čiste môj názor za ktorým si stojím, tak s tým majte kľudne problém.
ako pred volbami? Ved este par dni pred Messiho priletom opakoval ze zmluva bude podpisana. Proste ho podviedol, a Messimu sa necudujem ze s tym chrapunom nechce mat nic spolocne...
Veľmi sa mi páčila aj spomenutá možnosť -Messiho hrať na Joan Gamper Trophy , od 2021 hrajú o trofej dve mužstvá ale keby to bola možnosť s Messim hrať 3 dokonca 4 zápasy , fanúšikovia by si to určite zaslúžili .
Ak ste videli co hovoril na odchod messiho z Barcelony aj taky fabrizio.ak vidíte co robí laporta ( napr so štadiónom a x ďalších sľubov ktoré nedodrzal) tak nechápem ako môžete ísť proti messimu
Ardit, akože, čo robí Laporta so štadiónom? Úprimne, máš nejaké skúsenosti zo stavebníctva alebo z veľkých rekonštrukcii? Kebyže áno, vedel by si, či aspoň určite by si pripustil možnosť, že pri týchto veľkých stavbách, ktoré majú svoj vek, že na 99% niečo vždy vyskočí a nie preto, že by bola zlá príprava. Osobne si myslím, že sa malo začať v čase covidu, ako to urobil RM. Hold, ale aspoň je to už v pokročilej fáze.
akoze uprimne, co ma znamenat otazka ci mam skusenosti zo stavebnictva ? :D
kedy mal byt stadion podla prvych planov ? kedy podla druhych ? kedy podla tretich ? kedy nakoniec bude ?
Je dosť možné, že ak sa Messi ... povedzme to takto kvôli takej somarine za urazenie a zlým vzťahom k jednej osobe nevráti, tak si to bude vyčítať za mňa. On znamená pre tento klub niečo oveľa viac a myslím, že je to obojstranné, že niečo také ako vzťahy s jednou osobou by nemali urobiť neprelomiteľnú bariéru. Messi by si to mal pečlivo zvážiť, aby to neľutoval za 20-30 rokov vo futbalovom dôchodku.
Čiste môj názor za ktorým si stojím, tak s tým majte kľudne problém.
kedy mal byt stadion podla prvych planov ? kedy podla druhych ? kedy podla tretich ? kedy nakoniec bude ?