Novinári - píšu hlavne o tom, čo chcú ľudia čítať
Politici - volila ich spoločnosť
Policajti - osoba, ktorá ťa prichytí pri priestupku, či trestnom čine a rieši to. Napríklad známy o nich tvrdí, že sú spodina. Ale za posledné 2 roky im nechal za 3000€ pokuty, lebo však ak ideš na 50tke v obci 80 a chytia ťa policajti a naparia ti pokutu, tak sú oni tie svine, nie ty. Že?
Samozrejme, že politici a novinári sú odrazom spoločnosti. Ľudia im v dobrej viere veria a nechávajú sa oklamať. Každý chceme robiť dobré rozhodnutia, ale to sa nedá ak jen niekto intelektuálne lenivý skúmať či politik je rečnícky talent, alebo skutočný odborník.
Veríme pózam, lebo je to jednoduchšie...
To isté platí pre novinárov. Ja bulvár ani nečítam a napr. aj Forcabarca mi príde príliš bulvárna a špekulantská, ale prináša aj reálnejšie informácie, tak si to otvorím...
Politici = hanba spoločnosti
Policajti = hanba spoločnosti
🤔🤮
Politici - volila ich spoločnosť
Policajti - osoba, ktorá ťa prichytí pri priestupku, či trestnom čine a rieši to. Napríklad známy o nich tvrdí, že sú spodina. Ale za posledné 2 roky im nechal za 3000€ pokuty, lebo však ak ideš na 50tke v obci 80 a chytia ťa policajti a naparia ti pokutu, tak sú oni tie svine, nie ty. Že?
Veríme pózam, lebo je to jednoduchšie...
To isté platí pre novinárov. Ja bulvár ani nečítam a napr. aj Forcabarca mi príde príliš bulvárna a špekulantská, ale prináša aj reálnejšie informácie, tak si to otvorím...