Minulé dva zápasy De Jong Raphinhu úplně ignoroval, přestože měl Raphi spoustu náběhů které FdJ viděl, včera mu za celý zápas nahrál asi dva míče a vzal mu jeden gól (i když by byl Raphinha v offsidu). Víc na tom není co rozvádět ….
Bavíme se o včerejším zápase,kde skvělé bránil,pomáhal Pedrimu v kombinaci a přes linie vyvážel míč,to co měl hrát splnil na 1,hledat Raphinhu je práce spiše pro Pedriho a Olma.
Ale vždyť já neříkám přeci že FdJ hrál špatně 😃 Naopak ! A navíc k dobrému výkonu přidal nahrávku na Raphinhu. A to, že Raphinhovi by měl nahrávat spíš Pedri doufám nemyslíš vážně 😃🙏
Lewandowski je POŘÁD náš nejlepší střelec, ale je pravda, že je ve výkonu šíleně náladový. Člověk nikdy neví, jak to s ním bude dnes. Je možný, že střeleckou tabulku v La lize nakonec vyhraje Raphinha - ???
Naladova by nemala byt ani sprievodkyna vo vlaku. Vyhrali sme s dvomi utocnymi kridlami. Aka by bola sila Barcy s tromi rovnocennymi utocnikmi ??? A co sa ligy tyka jasne ze mu zelam aby vuhral tu Pichichi cenu, no tiez si myslim, ze Bape ho spravi
On je náš nejlepší střelec první poloviny sezony. Od listopadu dává góly buď jen z penalty nebo pokud ho někdo trefí před prázdnou brankou. Jinak je jeho přínos týmu - když ho pochválím - NULOVÝ !!!
Já bych řekl, že dokonce zabírá místo v sestavě plnohodnotnému útočníkovi a že s ním v sestavě hrajeme prakticky v 10ti.
Akože si myslíš, žeby bol povedzme Ferran hroťák s vyššou potenciou a prínosom pre mančaft na tomto poste? Či máme niekoho iného na lavičke namiesto Lewu?
Súhlasím s Tokym,nič lepšie bohužial ako je Lewandovski teraz nemáme. Ferran ho striedal a neuhral nič ale že absolutne nič a niekto tu spletá o polskej agónii.
Pokiaľ klub resp. tréner neuvažuje na hrote o hráčoch ktorých máme, mal by sa klub seriózne obzerať po novom hroťákovi a nie vsádzať opäť na Lewu. Za peniaze, ktoré stojí Lewa by sme určite našli niekoho mladšieho a dravejšieho a s aktuálnym kádrom verím, že by ponúkol mužstvu viac, ako Lewa.
Toky: Ano, myslím si že kdyby hrál Ferran pravidelně jako Lewa, byl by pro tým mnohem větším přínosem než on. A co se týká střelecké potence, mám ti spočítat počet gólů na počet minut od listopadu nezi Ferranem a Lewou ???
Nevím Rasto jestli je to ironie, ale Yamal tu nahrávku na Raphinhu chtěl. Jen mu ten balón trošku skočil, netrefil ho úplně čistě a proto se ještě stočil k Rafovi. Ale jinak, kdyby šel rovně jak Lamine chtěl, měl by to Raphinha ještě jednodušší to zakončení.
Hoyer ešte raz - De jong je super hráč,Lewandowski hrá momentálne špatne ale Ferran 25 ročný hráč v najlepšom fotbalovom veku neuhrá ani z polovice tak dobre ako starý 37 ročný Lewandowski
Já bych řekl, že dokonce zabírá místo v sestavě plnohodnotnému útočníkovi a že s ním v sestavě hrajeme prakticky v 10ti.
Nejhorší: Lewandowski