Prečo sa skrývaš za štatistiku, tá hovorí, že dal toľko gólov, ale podľa mňa je Lewa veľmi slabý do kombinácie a hlavne tá štatistika neukazuje, koľko jasných gólových akcií Lewa nepremenil.
Protože útočník typu Lewy je placenej za góly a ne za to jak umí kombinovat. Radši budu mít Lewu kterej dá 40-50 gólů za sezónu než někoho kdo dá 15, ale bude dobrej do kombinace
Lewa je fantastický v porytí lopty? v posledných zápasoch mu vždy ujde a obranca ho zvalí na zem...
Ak Lawandovskemu niekto vyčíta to, že nie jej dobrý do kombinácie, nie je to preto, aby viac kombinoval, ale preto aby dával ešte viac gólov, lebo kombinácia s ním zväšča končí stratou lopty alebo príležitosti.
Barca má vysoký nadpriemer vytvorených gólových príležitostí a Lewandovský z jeho tutových šancí využije veľmi málo.
Otázka stojí, či by hociktorý hroťák ktorý vie aspoň zakončovať (nemusí ani kombinovať) nedal viac gólov ako Lewandovský.
Suaréz bol tiež "dervo" ale bol lepší zakončovateľ a ešte lepší do kombinácie ako Lewandovský a to sa mu tu nadávalo... Stačí si pozrieť ako ťažké šance premenil. Lewa kazí triviálne situácie...
Máloktorého hráča som kedykoľvek kritizoval a odpisoval, ale Lewa mi do Barcy od začiatku nesedí a to čo stvára posledné mesiace je skôr pravidlo ako výnimka. Výnimka boli prvé mesiace v sezóne, keď mal formu...
FCBCN, presne na to som myslel..........ďakujem. A pre Maaca len toľko, že Lewa tých 40-50 gólov dal pred mnoho rokmi nazad. A prečo som spomenul Lewu do kombinácie? Pretože vo väčšine situácii Lewu s loptou je pre mužstvo stratená lopta!
Jergus1 Lewa má tuhle sezónu už 36 gólů a to ještě není ani zdaleka konec sezóny. A ukažte mi útočníka, který by za nás nasázel víc gólů než Lewa a byl by dobrej do kombinace?
Ak Lawandovskemu niekto vyčíta to, že nie jej dobrý do kombinácie, nie je to preto, aby viac kombinoval, ale preto aby dával ešte viac gólov, lebo kombinácia s ním zväšča končí stratou lopty alebo príležitosti.
Barca má vysoký nadpriemer vytvorených gólových príležitostí a Lewandovský z jeho tutových šancí využije veľmi málo.
Otázka stojí, či by hociktorý hroťák ktorý vie aspoň zakončovať (nemusí ani kombinovať) nedal viac gólov ako Lewandovský.
Suaréz bol tiež "dervo" ale bol lepší zakončovateľ a ešte lepší do kombinácie ako Lewandovský a to sa mu tu nadávalo... Stačí si pozrieť ako ťažké šance premenil. Lewa kazí triviálne situácie...
Máloktorého hráča som kedykoľvek kritizoval a odpisoval, ale Lewa mi do Barcy od začiatku nesedí a to čo stvára posledné mesiace je skôr pravidlo ako výnimka. Výnimka boli prvé mesiace v sezóne, keď mal formu...