Ja som proti tiez. Pozrime sa ,kolko talentov sme vytiahli z La Masie. Preco v tom nepokracovat? A ak uz kupit,tak devinu ale svetovy kaliber. Radsej Alvarez,Haaland... Aj ten vek je uz na hrane. Skor mladsieho a rychlejsieho. Ale skusme hladat v nasej akademii.
Absolútne tomu nerozumiem. Máme kandinadata na ZL ktorý hra na LW, hra perfektne, nezranuje sa a hra celých 90 min bez problémov. Na CAM máme hráča Šp. Repre za 60mil, tiež hra dobre, na RW máme zase svetový super talent. Kam do slaka chcú dať toho diaza?! Ak na lavičku, tak je to príliš drahá kúpa.. na ST máme hráča, ktorý už fakt nemá na základ a deco sníva o diazovi..
Akože kridelnikov na lavičku potrebujeme, ale nie hráčov za 60+ mil.. salaha na voľný prestup určite treba podpísať do rotácie ak by to bolo možné. Jednoznačne sa musíme zamerať na top ST.
salah vie hrat len v pravo. za dalsie chces hrat celu sezonu len s yamalom a raphou? nam treba LW. ale typovo uplne ine ako je diaz. s hrotom tiez suhlasim, ale tam by som siel po tom davidovi a nie isaka za 150m
Absolútne nechcem hrat celú sezónu len s nimi dvoma, preto píšem, že potrebujeme náhradníkov na krídla, ale nie za 60m+. Salah ak by bol zadarmo stále si vypýta vysoký plat ale je to top top útočník, ktorý nám určite moze ponúknuť ešte stále veľa, plus extra motivácia pre yamala aby nezaspal na vavrínoch. Sezóna je dlhá, pre každého bude priestor. Z ľavej strany, rafa proste nepustí nikoho, je úplne zbytočne vyhadzovať veľké peniaze za náhradníka keď aj tak bude len sedieť väčšinou. Solidny free agent alebo kantera úplne stačí.
Čo je ale absolútne akútne je ST. Tam päta boli už teraz, a o rok už bude hnisat. Nejakými dorazkami a penaltámi síce lewa ešte ako tak strieľa každý 3 zápas góly, ale zahadzuje/kazi 2x toľko.
Ten David neviem čo od neho očakávať, hráč do brejkov podľa mňa, mačka vo vreci, u nás toľko priestoru pri čsad v la lige nebude mať..
Už sa opakujem ako papagáj, ale ja by som vsadil na Gyo, to je monster, presne nás hráč.
A kam potom vopchas olma, respektíve načo sme ho kupovali? Na cam máme aj fermina alebo torreho (absolútne nerozumiem prečo sa totálne ignoruje) a aj Gavi tam moze hrávať, aj keď to nie je príliš pre neho..
Akože kridelnikov na lavičku potrebujeme, ale nie hráčov za 60+ mil.. salaha na voľný prestup určite treba podpísať do rotácie ak by to bolo možné. Jednoznačne sa musíme zamerať na top ST.
Čo je ale absolútne akútne je ST. Tam päta boli už teraz, a o rok už bude hnisat. Nejakými dorazkami a penaltámi síce lewa ešte ako tak strieľa každý 3 zápas góly, ale zahadzuje/kazi 2x toľko.
Ten David neviem čo od neho očakávať, hráč do brejkov podľa mňa, mačka vo vreci, u nás toľko priestoru pri čsad v la lige nebude mať..
Už sa opakujem ako papagáj, ale ja by som vsadil na Gyo, to je monster, presne nás hráč.