Najlepší a najspoľahlivejší SK/CZ informačný servis FC Barcelona
Zabudol si heslo?
Registrácia
Toggle navigation
Domov
FANZÓNA
FORCA SOCIO
Premium Fórum
Tipovačka
Kam na Barcelonu?
Fórum
Sekcie
PENYA
História klubu
Mužstvo
Kategórie
Partneri
Eshop
Sezóna
Tabuľky
Kalendár
PODCAST
Účet
Členstvo
Registrácia
Prihlásenie
Zabudol si heslo?
Registrácia
Diskusia k článku
Barcelone má s Pablom Torrem jasné plány, dostane nový kontrakt
Pre pridávanie komentárov sa musíte
prihlásiť
alebo
registrovať
.
4
leo_messi10
2025-03-26 20:07:44
Super, ale musí začít více hrát...
2
Nick01
2025-03-27 06:41:47
Možná dostane příležitost.
0
maryann
2025-03-27 15:21:39
Najvyšší čas,aby dostal šancu- Casado zranený,Gavi 90 min.,neodohrá,Olmo z formy....
Bleskovky
6 dní
Gerard Martín najlepším hráčom zápasu s Realom Valladolid
0
Barcelona porazila Real Valladolid 2:1 po zápase plnom striedaní Hansiho Flicka. Za najlepšieho hráča tohto zápasu bol vyhlásený Gerard Martín. Štatistiky Gerarda Martína v zápase proti Realu Valladolid Hodnotenie podľa Sofascore: 8,1 1 asistencia 3 získaní lopty 0-krát predriblovaný…
13 dní
Ferran Torres najlepším hráčom finále Copa del Rey
0
Barcelona vo finále Kráľovského pohára porazila Real Madrid 3:2. Za najlepšieho hráča zápasu bol vyhlásený Ferran Torres, ktorý získal aj korunu kráľa strelcov súťaže. Štatistiky Ferrana Torresa v zápase proti Realu Madrid: Hodnotenie podľa Sofascore: 8,0 (najvyššie - Koundé: 8,3) 115…
17 dní
Pedri najlepším hráčom zápasu s Mallorcou
0
Barcelona porazila Mallorcu 1:0 a ocenenie pre najužitočnejšieho hráča zápasu získal Pedri. Záložník kontroloval zápas takmer od úvodného hvizdu. Mal 92% úspešnosť a zaznamenal 6 kľúčových prihrávok. Vyslal aj 2 strely. Vyhral 4 z 8 súbojov a všetky 3 jeho driblingy boli úspešné. Pedri zaujal…
27 dní
Szczęsny najlepším hráčom zápasu s Leganes
0
Wojciech Szczęsny sa vydal po stopách Roberta Lewandowskeho, ktorý si v dueli proti Borussii siahol na ocenenie pre hráča zápasu. Poľský brankár získal podobné ocenenie v konfrontácii s Leganés. Szczęsny sa vyznamenal najmä na začiatku prvého polčasu, keď skvele vychytal strelu domáceho hráča a…
články
7124
prečítaní
Rozhodca v zápase s Interom reaguje na obvinenia Barcelony: Tieto komentáre sú smiešne [AKTUALIZÁCIA]
5210
Tréner Interu: Veľa sa hovorilo o Yamalovi, ale najväčší dojem na mňa urobil De Jong
3327
Gavi: Nechceli, aby sme sa dostali do finále, báli sa kvôli tomu, akú sezónu sme mali
3231
Flick dal zelenú prestupu pravého obrancu Bayeru Leverkusen za 35-40 miliónov eur
2970
Šance na zotrvanie Messiho v Interi Miami klesajú
2655
Médiá citovali slová Marciniaka, ktoré rozhodca odvety s Interom nikdy nepovedal
2146
Bývalý rozhodca: Barcelona sa zmenila na Real Madrid TV
2047
Joan Laporta: Nepodarilo sa nám postúpiť v podstate kvôli rozhodnutiam rozhodcov, ktoré nás poškodili
1868
Rashford sa ponúkol Barcelone prostredníctvom superagenta
1479
Araujo reagoval na vypadnutie Barcelony z Ligy majstrov
nové
komentáre
Koľko zarobí Barcelona na turné v Ázii?
"No som rád, že nakoniec nebudeme hrať v Číne, ako sa hovorilo. Jasné, prinesie to klubu financie a…"
9.5.2025 19:31
2
komentárov
Beckham vyzdvihol Yamala: Môže byť tak dobrý ako Messi
"Messi je len jeden....asi tak "
9.5.2025 18:34
2
komentárov
Hansi Flick žiada hráčov, aby naposledy zabrali naplno
"Tak hlavně aby se dařilo v neděli. "
9.5.2025 17:41
5
komentárov
Real MadridTV: Rozhodca El Clásica je fanúšik Barcelony [VIDEO]
"Myslel som si že primitívi z RealMadridTV už nemôže klesnúť zo svojimi výmyslami a chujovinami v…"
9.5.2025 16:44
8
komentárov
Luis Enrique: Barcelona si zaslúžila postup do finále
"PSG to vyhrá, má skvelú formu a teraz so môže sústrediť len na CL"
9.5.2025 14:58
7
komentárov
Jordi Cruyff: Môj otec by bol na tím veľmi hrdý
"Je to tak. Kdyby jim rozhodčí nepripiskaval, asi bysme postoupili, takže pachuť je velká, i když to…"
9.5.2025 13:10
4
komentárov
Prihlásenie
Nick:
Heslo:
Zabudol som heslo / Mám problém s prihlásením.