Snažím se být objektivní, ale dlouhodobě mám z LL divnou pachuť a myslím, že Real je zkorumpovaný. Taky je ufňukaný, ukřivděný a jako jeho fanouškovi by mi bylo trapně.
Vadí mi použitý výraz opice. Proč? Protoč
Madridisti v orgánoch španielskeho futbalu robia všetko preto, aby Barca nezískala titul a aby vypadla s CDR. Niečo hnusné a naviac robia to tak okato, že sa človeku až rozum zastavuje.
Ja myslim, že se to zbytečně všechno nafukuje. Rozhodčí ve Španělsku jsou špatní, to je fakt. Ale dobou to na všechny strany. Myslím, že média akorát zbytečně přilévají olej do ohně.
Idk na vsetky strany ani nie. Ano v zmysle kazdeho semtam poskodia, ale je zaujime ako real vyrazne mejej poskodeny ako ostatni, a hlavne vsetci byvaju najviac poskodeny proti realu.
Je, pokiaľ tak nerobíš tiež. Na všetko, čo sa týka Madridu požaduješ štatistiky, zdroje informácii a pod. pritom ty na svoje tvrdenia nikdy neposkytneš nič... Takže si tu evidentne len preto, aby si sral ľudí a šíril tú svoje RM propagandu.
Ak vyhraju v stredu s atletikom tak treble je 70% realny, v lige nam verim najviac, liga majstrov do semi malo byt chill, a finale cdr s madridom 60/40
Vadí mi použitý výraz opice. Proč? Protoč