Typicky Laporta, ten vykazuje peniaze ktore realne ani nema a spolieha sa ze mozno ich bude mat. To je take zmyslanie ze kupim si zajtra lietadlo lebo pozajtra mozno vyhram loteriu.
Barcelonu nemôžu poraziť na ihrisku tak idú na to takto …LA LIGA je neskutočne zlá kluby sú v problémoch práve pre birokraciu rozhodcovia tiež kazia image ligy
Jako to, že Barcelona je dlouhodobě ve sra...ch víme a nemusíme si lhát do kapsy, ale to jak po ní jdou je jako pěst do oka. Přijde mi, že když ji nemůžou zničit na hřišti, tak jdou po ní takhle. La Liga je šílená soutěž.
Tieto transakcie sú bežná vec . Stavia sa štadión za miliardu a je xy investorov , ktorí za tie miesta ponúknu peniaze vopred aby mali zabezpečené , že po dostavbe budú ich. Tebas robí všetko možné , aby Barcu institucialne poškodil a aby sa tam zvolil človek ako Bartomeu, ktorý mu šiel po ruke a kedy Tebasovi absolútne nevadilo , že sme v hnoji s výdavkami vyššími ako boli reálne príjmi. Totálna sračka
Toto je normálne už smiešne kedy ta LA Liga chce poslať do prdele Tebasa ved on tu ligu ničí totálne, kluby sú v prdeli ani prestupy nerobia radšej je to normálne ze kluby z anglická ktoré sú na 5 posledných miestach minu viac ako celá liga dokopy? Niekde je chyba, Texas chce položiť cez FFP Barcu mam pocit ze chce aby rozpredala mužstvo a nech mi nikto nehovorí že keď sú také tvrdé pravidlá Real ma všetko s kostolom poriadkom, neverím tomu plus všetko tam sa uvidí keď skončí Perez aké veci vyjdu na povrch
Neverím že laporta by si dovolil také veci z akých ho obviňujú.Je evidentné že niekomu v španielsku leží laporta a klub v žalúdku.Klub sa vyhrabal z dna a teraz ho chcú znova na dno poslať.
Aká je za toto sankcia?