Presne tak. A v mojich očiach pri hre nohou som radšej, keď to Tek v hraničných situáciách kopne čo najďalej alebo do autu, ako keď Marc sa stále snaží za každú cenu rozohrať a veľakrát zle.
Ked som pisal,ze Tek je lepsi brankar ako Pena,tak to bolo hejtu.A je a to podstatne lepsi.Ak sa aj vrati Ter Stegen,tak do buducna sa musime obzerat po novej 1v brane.Pena nou nikdy nebude.Teda dufam
No to teda bolo hejtu, už poniektorí z peni robili novú jednicku do budúcnosti, a kolega nižšie, leo Messi mi dokonca vravel že mám demenciu keď som kritizoval penu.. 😅
V lete mats by mal byt prvým kandidátom na presun do arabie.
Chytať musí lepší,určite nie za zásluhy a treneri to vidia najlepšie.
Mats nebol v lepšej forme pred zranením ako Tek teraz a obávam sa,že Peña už lepší nebude....
To že naša obrana pôsobí s vojtom istejšie a funguje oveľa lepšie vidí už asi každý. Za mňa je vojto lepší brankár než mats, na budúcu sezónu by som kľudne vsadil ako na 1 práve naňho. Taktiež trufnem tvrdiť, že ak by sme mali Vojta v bráne proti Liverpoolu, bayernu a rome, určite by sme sa tak nezosrali.
Tie zapasy sme neprehrali kvoli brankarovi. Ale mozno mas doma 10 vesteckych gul :)
Tek robi to co Mats, obrana hra pred nim v klude. Pena obranu do kludu dostat nevedel. Narozdiel ale od Teka, ma Mats ovela lepsiu hru 1 na 1. Tam je proste Tek horsi a smrdi to aj penaltou. Kazdiopadne rozhodnu treneri a nie kto si ako zasluzi. I ked aj to je vtipny argument voci nasmu kapitanovi :)
Ja som nevravel, že prehrali sme kvôli brankárovi, bolo tam niekoľko faktorov, a práve jeden z nich bol ten, že mats obranu pred sebou v klude absolútne nemal a ani on sám v klude tiež nebol, plus mohol podržať mužstvo oveľa lepšie. Neviem či je oveľa lepší v hre 1na1, ale niekedy púšťa take lacné góly, že sa rozum zastavuje. Celkovo vojto pôsobí podľa mňa lepším dojmom, aspoň ja sa cítim istejšie ako pri matsovi. Ale to je z katogorie debát či je lepší Mercedes alebo BMW.
V lete mats by mal byt prvým kandidátom na presun do arabie.
Mats nebol v lepšej forme pred zranením ako Tek teraz a obávam sa,že Peña už lepší nebude....
Tek robi to co Mats, obrana hra pred nim v klude. Pena obranu do kludu dostat nevedel. Narozdiel ale od Teka, ma Mats ovela lepsiu hru 1 na 1. Tam je proste Tek horsi a smrdi to aj penaltou. Kazdiopadne rozhodnu treneri a nie kto si ako zasluzi. I ked aj to je vtipny argument voci nasmu kapitanovi :)