Neplatnosť rozhodnutia
" Keďže monitorovací výbor nemal právomoc prijať takéto rozhodnutie ..." Znamená to že LL a RFEF si SVOJVOĽNE chceli prisvojiť právo rozhodnúť čo ja považujem za skutočné napadnutie klubu ! Laporta to tak približne nazval. Je to nehoráznosť - už nevedia ako pomôcť iným = sme nebezpeční a všetci to vedia. Kedysi Pique hovoril o vystúpení z La Ligy a prestupe klubu (nepamätám kam). No, ja by som o tom uvažoval aj keď El Clássico by tam nebolo. Alebo aspoň tým pohrozil čo by kvalitu súťaže razantne znížilo.
Prestúpiť do inej ligy sa nedá. Ale toto je cirkus ála LaLiga a RFEF a už vidím, že teraz budú robiť všetko pre to, aby Barcu potopili hoci v lyžičke vody.
Sak není ani vůle najít protikandidáta, když jsou volby o Prezidenta Ligy, což absolutně nechápu, ale tim pádem odvolání není na pořadu dne už vůbec. By mě fakt zajímalo co by musel udělat, aby se cejtil aspoň ohrožen. Ale jinak máš pravdu.. Nejlepší mi vždy přijde to přirovnání, že nikdo nezná žádného Prezidenta v jakékoliv jiné fotbalové lize-no toho Španělskeho zná všude úplně každý a to mluví samo za sebe o jak velkýho šaška a narcise se jedná. 😅🤦
Tu už nás moze šmírovat v uctovnictvi aj ten co na to nemá právo??? Doufám že tento rok naozaj vyhrame trebl s tým že Real este dojebeme ve dvoch finále a že TEBAS po tomto dostane infarkt a uz sa tam nebude naparovat
" Keďže monitorovací výbor nemal právomoc prijať takéto rozhodnutie ..." Znamená to že LL a RFEF si SVOJVOĽNE chceli prisvojiť právo rozhodnúť čo ja považujem za skutočné napadnutie klubu ! Laporta to tak približne nazval. Je to nehoráznosť - už nevedia ako pomôcť iným = sme nebezpeční a všetci to vedia. Kedysi Pique hovoril o vystúpení z La Ligy a prestupe klubu (nepamätám kam). No, ja by som o tom uvažoval aj keď El Clássico by tam nebolo. Alebo aspoň tým pohrozil čo by kvalitu súťaže razantne znížilo.