Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-07 07:30:58
Frajer mel mit trochu soudnost a odejit už driv, snad to pochopil a nekde jinde se mu zase zacne darit.
2025-04-07 07:51:41
Já hlavně naprosto nechápu, jak se mohl tak obrovský talent, kterýmu dali i číslo 10, změnit na zcela bezvýznamného hráče. Podle mě je tam psychický blok, který vznikl kombinací skvělého talentu, sebevědomí, delšího zranění a reálného herního projevu po návratu do fotbalu. Toto měl hned začerstva řešit pscholog, teď už se mu ten blok natvrdo zafixoval do hlavy, teď už to bude mnohem horší problém. Nikdy jsem neslyšel, že by se to řešilo u psychologa. Podle mě je několik příčin - 1. Tým mu to nenabídl. 2. Jestli mu to někdo nabídl, Fati sám to odmítl, protože mladí často odmítají psychologa s pocitem, že psycholog je určený bláznům, což on si nepřipouští. 3. Psychologie opravdu není na úrovni dnešní civilizace, vývojově je výrazně pozadu za ostatní vědou, lékařstvím, psychiatrií atd., mně osobně přijde někde na úrovni vědmy nebo kartářky, minimum realistické vědy, spousta neověřovaných domněnek, odhadů atd. --- Chlapec po přechodu do jinýho, slabšího týmu možná začne úplně od začátku, a možná se tam chytí. Tak silný tým, jako je Barca, se na tom bloku taky zřejmě účastní, což právě souvisí se sebevědomím.
2025-04-07 08:36:51
Na konci sezóny sa zraní a je po prestupe.
2025-04-07 08:43:19
Keď je niekto odpísaný tak sa môže aj roztrhať, nemá šancu. Teraz si vezmite že by tréner teraz nedával šancu Gavimu, príklad odpísal by ho ako Fatiho ako by ste vypisovali? Keď ťa tréner odpíše nepomôže ti ani sto psychológov a psychiatrov,si proste ODPÍSANÝ!!!
Maros49 Premium
2025-04-07 13:50:43
Poľské drevo je schopné dať gól aj keď strieda a hrá len 29 min. Ale Fati sa k tomu nikdy ani nepriblížil. Hansi vie čo a prečo robí tak ako robí. Tak to nechajme naňho.
2025-04-07 14:00:59
Každý vidí, že Hnasi vyžaduje obrovské nasadenie v represingu a Fati toto nikdy nerobil, takže akokoľvek vie dobre zakončovať (čo bola jeho najväčšia prednosť), najskôr musí presovať a podľa môjho odhadu, toto on nechce robiť. Asi mu uškodilo že sa nemusí trhať a peniaze cinkajú. Ktovie, nechcem súdiť, len tipujem...
2025-04-07 20:51:08
Kdyby odešel už teď v létě natrvalo, tak se nic z toho nestalo. Mohl už teď restartovat kariéru. Za mě je naprosto logický krok od klubu, že chce vytlačit zbytečného hráče, který pobírá 13m z klubu, který má problém s platy, když sám hráč nemá soudnost...
2025-04-08 10:19:47
V každom prípade by ho mal niekedy postaviť,aby sme videli ako je tom.