Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Rozumný názor
Mohli byť radi že nedostal 6 gólov min. (Koeman nebol nikdy srdciar Barci) a za tým si stojím ani ako hráč ani ak o tréner!
Veru, ja osobne sa v prípade postupu najviac obávam zápasu s Interom. Ten talianský defenzívny futbal sme nevedeli poraziť ani v minulosti…. Samozrejme, tam sa ešte musíme dostať aj my, aj oni.
Koeman je heartbroken stále.. treba uznať že mal ťažkú situáciu, pustili mu Messiho, predali Griezmanna a ostal mu Braithwaite ale myslím si že ani s nimi by nezvládol vymyslieť veľa. Tu má v niečom pravdu a to že Barcelona včera dala veľké šance Dortmundu a keby tam je lepší tím tak gól dá. Ale páči sa mi že nás všetci podceňujú :) nakonci budú dávať komplimenty ale najprv im to musíme dokázať.
Neřekl bych, že má Arsenal stejnou šanci na vítěztví v LM jako my…
Tak postup s Dortmundom je v podstate ista vec.Kvalitu na otocenie vylsedku 4:0 urcite nemaju.No dalsi super bude zrejme Inter.Nikdy nam ich futbal nevyhovoval,ale su porazitelny.Tak isto PsG.Ale Arsenal ma jednu dolezitu vlastnost ktorej sa obavam.Kedze je to klub z Pl,tak vedia hrat v obrovskej intenzite celych 90minut a to uz je zlozitejsie.Nech to dopadne hociako,vidime v nasom time progres a to obrovsky.Sance na trofeje su,ale aj keby nepridu teraz,tak sa nebojim o buducnost.