Laporta mi skôr dôjde ako Boris 😀 chce byť za pekného občas povie aj pravdu ale stále je to len populistické vemeno, ktore v prvom
rade hladi len na vlastne zaujmy 😀.... Roba mi pripomína viac predchádzajúce vedenie.
😃😃 mne prislo zabavne co kukolik napisal a nevnimam to tak, ze urazal kadernikov. Mozno myslel to, ze aj holic moze na slovensku robit ministra. 😃😃😃. Slovensko je krajina zazrakov aj kelna Luptak bol ministrom. A tiez neurazam robotnikov len mi to pride smiesne. A plne paradoxov. Podla toho nasa krajina aj vyzera
maros1 Groling je vystudovany pravnik nie kadernik. Angazoval sa v obcianskom zdruzeni Podporme remesla ktore bolo zamerane na stretavanie sa ziakov s profesionalmi. Ale ako pises, na Slovensku treba kazdu dobru iniciativu zhodit
Mily stoky , mne je v podstate uplne jedno kto cim je a nie je, rozpravat je velmi jednoduche, rozpravat hluposti je este jednoduchsie, no najdolezitejsie je to co clovek robi. Politici si sami vystavuju svoje vizitky u vnimavych ludi a priznam sa Ti u mna maju mnohi mnohi velmi zlu znamku. Podla mna bude spolocnost fungovat vtedy, ked budu ludia robit to co vedia a nie to co chcu. Ja urcite nebudem nikoho zhadzovat uplne staci pocuvat a v tichu nad tym porozmyslat 😃👍
Páni,toto je fanuškovská stránka.nie politická,tak tak chodte na politické fora.A poznám kopu ludí ,ktorí sa angažovali v združeniach a nepchali sa za ministrov!
rade hladi len na vlastne zaujmy 😀.... Roba mi pripomína viac predchádzajúce vedenie.