Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
K piatemu bodu bolo treba pridať neskutočný návrat a zákrok Raphinu v prvom polčase. Neviem ktorý svetový útočník by sa hnal cez celé ihrisko a takto zmaril veľkú šancu súper. Napadá ma snáď len Grizman. K Pedrimu snáď len toľko ,dúfam,že ho Flick nechá v Dortmunde odpočinúť. Vyzerá fakt unavene a do konca sezóny ho budeme ešte potrebovať. Frenkie sa zlepšil neskutočne a u Lewu by som rad vyzdvihol jeho prínos pri rohoch súpera. Už som si to všimol veľa krát, často je to práve on kto nás oslobodí vyhraným hlavičkovým súbojom.
Vedeli sme, že to bude ťažký zápas, pretože všetky mužstva od polovice tabuľky smerom dole volia v zápasoch s nami betonáreň. Zabetónujú priestor pred pokutovým územím desiatimi hráčmi a spoliehajú sa na rýchle protiútoky. Takéto ťažké zápasy nás ešte čakajú hlavne s Celtou, Villarealom a barcelonské derby s Espanyolom. Rozhodujúci bude EC. Ak s Realom doma neprehráme a s trochou šťastia a hlavne bojovnosti a umenia, ak by sme zvíťazili tak nám titul nemôže ujsť. Musíme si uvedomiť že papierovo slabšie mužstva v zápasoch s nami bránia s desiatimi hráčmi a to sa potom ťažko niečo vymýšľa. Ale včera aj keď sme vlastne gól nedali, ale tri body sú tri body a to je rozhodujúce. Verím, že Real ešte v niektorom zápase zakopne, pretože momentálne nehrá absolútne nič a prehra s Arsenalom im naviac pošramotila psychiku a to je veľmi dôležité.
Rozhodca ale pískal super, aká zmena oproti Manzanovi 🤡🤡
Tohle jsou zápasy, které vyhrávají tituly…