Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
paprik Premium
2025-04-13 10:18:53
K piatemu bodu bolo treba pridať neskutočný návrat a zákrok Raphinu v prvom polčase. Neviem ktorý svetový útočník by sa hnal cez celé ihrisko a takto zmaril veľkú šancu súper. Napadá ma snáď len Grizman. K Pedrimu snáď len toľko ,dúfam,že ho Flick nechá v Dortmunde odpočinúť. Vyzerá fakt unavene a do konca sezóny ho budeme ešte potrebovať. Frenkie sa zlepšil neskutočne a u Lewu by som rad vyzdvihol jeho prínos pri rohoch súpera. Už som si to všimol veľa krát, často je to práve on kto nás oslobodí vyhraným hlavičkovým súbojom.
2025-04-13 11:12:55
Vedeli sme, že to bude ťažký zápas, pretože všetky mužstva od polovice tabuľky smerom dole volia v zápasoch s nami betonáreň. Zabetónujú priestor pred pokutovým územím desiatimi hráčmi a spoliehajú sa na rýchle protiútoky. Takéto ťažké zápasy nás ešte čakajú hlavne s Celtou, Villarealom a barcelonské derby s Espanyolom. Rozhodujúci bude EC. Ak s Realom doma neprehráme a s trochou šťastia a hlavne bojovnosti a umenia, ak by sme zvíťazili tak nám titul nemôže ujsť. Musíme si uvedomiť že papierovo slabšie mužstva v zápasoch s nami bránia s desiatimi hráčmi a to sa potom ťažko niečo vymýšľa. Ale včera aj keď sme vlastne gól nedali, ale tri body sú tri body a to je rozhodujúce. Verím, že Real ešte v niektorom zápase zakopne, pretože momentálne nehrá absolútne nič a prehra s Arsenalom im naviac pošramotila psychiku a to je veľmi dôležité.
2025-04-13 13:58:55
Rozhodca ale pískal super, aká zmena oproti Manzanovi 🤡🤡
2025-04-13 21:31:42
Tohle jsou zápasy, které vyhrávají tituly…