Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
Škoda ho celkom sa rozbehol
V lete a potom v zime som opakoval, že sa mali pokúsiť priviesť kvalitnejšieho LB ... ak na tomto pohorí sezóna vo finálnej fáze, kde sa láme chlieb, tak krása. Martin sa zlepšil, aby som úplne netáral, ale v týchto semifinálových (ak zajtra potvrdíme postup) a finálových zápasov proti ťažkým súperom budú rozhodovať detaily. S Martinom neviem, neviem.
Teraz mozno uvidia ti co hovoria ako netreba velmi doplnovat tim o novych hracov ze mame dost dobru lavicku . Hocikto kto ked sa zrani zo zakladnej jedenastky ma nahradu ktora je o dost horsia. Je to takmer na kazdeh pozicii
Čím víc se blíží finále CdR a semifinále LM, tím se toho víc bojím... To LB Hansi hodně podcenil... Mohli jsme mít aspoň Valleho a zůstal nám Martín. V létě se to musí napravit...
Aj keď Balde v tejto sezone išiel rapídne hore, stále je to pre mňa veľmi nekonzistentny hráč. Martin na začiatku sezóny bol otrasný, ale aj on išiel hore. Na hype nás moze veľmi milo prekvapiť.
Na jeho pozici moze zahrat aj Araujo.Sice nebude podporovat utok ako Balde,ale rychlost ma dostatocnu,aby kraj postrazil.V strede Cubarsi s Martinezom.
Pamatam si, ako na Baldeho este nedavno mnohi frflali ze je slaby atd...rozbehol sa a zlepsil sa vdaka tomu ze casto hral....Martin tiez zacinal pomerne slabo, ale castejsim hranim sa zlepsuje....snad to bude taky pripad ako Balde...ja nad nim palicu nelamem....