Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-16 10:29:50
Frenkie - žiadna sebereflexia,slabota v súbojoch,pri bránení,dá si zobrať loptu z nôh....
2025-04-16 10:35:28
Som rád, že nebola ďalšia remontada ako s Rímom alebo Liverpoolom, ale ďaleko sme od toho neboli. Úplne bezzubí v útoku, záloha nefunkčná a obrana preťažená. Strašne nás zvalcovala Borussia. Som ale rád za túto facku, dúfam, že aj Flick a hlavne hráči. Nedá sa vyhrávať stále, séria prerušená a teraz aby sme začali ďalšiu. Harmonogram zápasov je krutý, v apríli hráme ešte 4 zápasy, z toho 1 finále a 1 semifinále. Držme si palce, aby to bola úspešná sezóna, lebo môže to dopadnúť ešte všelijako a história si pamätá len víťazov.
2025-04-16 10:44:36
Súhlasím s tým, že ak sme mali ešte do konca sezóny dostať podobnú facku a vybrať si slabý výkon, tak to bol asi najvhodnejší zápas - našťastie nás to nestálo nič. To však nezaručuje, že sa nám to už nestane, ak si nedáme pozor... a to bude mať už horšie následky, ak by bol podobný výbuch v semifinále, prípadnom finále alebo v clasicach s Realom.

Každopádne teším sa na zápasy, dávno sme hrali tieto záverečné fázy súťaží.
2025-04-16 11:37:00
Hrali bez záujmu, nemci zrýchlili, pritlačili, útok zmizol, podržať loptu vedel len brankár. Mohli odísť s hanbou, ale aj s remízou keby Feran áno a Araujo nie.... Bieda ako už dávno nebola.

Maros49 Premium
2025-04-16 16:16:51
Posledné dva zápasy slabučký výkon. Včera bez nasadenia. Mentalita nebola nastavená tak ako má byť na LM. Za mňa Frankie jediný hráč, ktorý odviedol aspoň priemerný výkon. Myslím, že všetci vrátane trénera išli do zápasu, že už je rozhodnuté a v závere bolo vodno, že nastala panika.
2025-04-17 01:32:45
Zrovna Frenkie hrál včera dobře...