Pre pridávanie komentárov sa musíte prihlásiť alebo registrovať.
No cilsa su jedna vec a druha je oko., Videl som to inak. Nema na najvyssiu uroven a prave cez jeho stranu sme boli zranitelny a boli momenty,ked ho urobil superov hrac,akoby tam ani nebol. Pozicne tiez nebol uplne top. Ale to je moj nazor,mozno ti ini videli inak. Perspektivu ma,je mlady,ale blizi sa semifinale LM a el Clasica a tam sa obavam.Balde je inde a najma podporou utoku.
Nejdem ani citat clanok ze z coho autor vychadza ze to zvladol…ja som teda ten zapas pozeral a urcite ten test Martin nezvladol, na najvyssiu uroven nema a ked budeme hrat s nim vo finale pohara na lavej strabe tak aj Rodrygo pri nom vynikne hoci je uplne bez formy…a nemusime ani ten pohar vyhrat
Podľa mňa nezvládol. Bol často mimo pozíciu, offside mu vôbec nešiel a hlavne tretí gól padol po jeho zlej kombinácii a následne zlom bránení. Ja ho neodpisujem, mal aj veľmi dobré zápasy ale toto nebol jeden z nich a nemalo by sa o ňom písať.
Stačilo se dívat na zápas a právě vyniklo jak utkání vůbec nezvládl a krom toho mohl být rád, že zápas vůbec dohrál. Jenom dokázal, že na něm prostě nemůžeme stavět a je potřeba v létě přivést někoho na levou obranu, aby se mohl střídat s Baldém a v případě zranění byl plnohodnotnou náhradou. A pokud by dokázal alternovat na pravé obraně tak ideál, protože Flick nevěří Fortovi a i Kounde potřebuje občas odpočinek a nemůže hrát vše. Takže snad se Martinova hodnota větší minutáží zvedla a v létě na něm pár miliónů vyděláme.
Že zvládol veľký test??? Veď jeho strana bol naš najslabší článok v zápase. Bernal skrátka ešte nedozrel na takú úroveň, aby mohol adekvátne zastúpiť Baldeho. Lenže problém je, že mi na miesto Baldeho (ak sa zraní) nemáme na túto pozíciu nikoho iného. Jedine ak by na LB nasadil Flick Arauja, ale v EC to nepripadá do úvahy, pretože Araujo vie zahrať na Viniciusa.
Presne, nič nezvládal, on zatiaľ na veľké zápasy nie je, možno že časom sa zlepší, ale keď mu verí Hansi tak tomu musíme veriť aj my!
Ty vole 🤣 bez komentare.. Kdo videl zapas tak vi..