Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
8JK8 Premium
2025-04-25 14:40:50
Neviem sa zbaviť pocitu že všetko čo sa stalo od oznámenia superligy až dodnes je len zasraná vojna medzi FIFA UEFA a superligov to čím si prešla Barcelona a Juventus nieje náhoda(hlavne ohľadom trestov za financie keď sa pozrieme aké sú tresty pre iné kluby)jediný kto s toho vyšiel je Real ale myslím že tí si to uhrali na ihrisku lebo je ťažké trestať klub keď mu odovzdávaš trofej LM a La ligy🤷‍♂️
2025-04-25 15:32:50
Na nas si vzdy nieco vymyslia aj keby vsetci mohli nakupovat ako v anglicku :D my budeme mat stale nejake problemy lebo Tebas mas osobny problem s barcelonou
2025-04-25 15:50:26
tak konecne ujo Tebas uvidel, ze Barcelona sa dostava z bahna a uz netreba take prisne FFP? Zarvoen prezrel, ze tak ako je FFP nastavene, stiahne ligu dole.

No to mu ale trvalo.
2025-04-25 16:34:03
Presne na tomto som sa dnes smial ked osm to videl nf b na nejakej zahranicnej stranke...ked bola Barca niekolko rokov v srackach vtedy co robil Tebas..smial sa na nas a hadzal polena pod kolena kedy sa len dalo. Nechcel upustit od jeho pravidiel ani za svet (co je este pochopitelne)...akonahle sa barca dostava z toho von a zacina sa jej darit, odrazu sa menia pravidla v prospech klubov ale Barcu v tom nechal az do poslednej sekundy nenechal na nej ani nitku suchu. Zaujimalo by ma ale preco to chcu teraz zmiernit. Snad si uvedomil ze tie pravidla boli az moc prisne? je to nahoda toto nacasovanie zmeny pravidiel? Ja nemam na toho potkana uz slov naozaj...
2025-04-25 23:48:36
Je potřeba dát LL co nejdříve do pořádku…