Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-26 09:30:38
Moc se mi nelíbí, že Barca je většinou označována za (jasného) favorita. Proč?
Díky momentální formě? Ta dnes vůbec rozhodovat nemusí. Navíc ji nemáme lepší až o tolik. A co to vlastně je - to, jak jsme hráli posledních kolik zápasů? Ten úplně poslední ano, ten byl skvělý (byť ne výsledkově), ale stává se spíš to, že takový výkon předvedete 2x za sebou, nebo že napodruhé to může být jedině horší? Atd. atd.
Na základě minulých El Clásico? To už je v dnešním fotbalovém prostředí středověk.
Předpoklady dát do toho opravdu naprosto všechno jsou naopak na straně Realu - nejspíš to může být jejich letošní jediná trofej, Carlo v ohrožení, odveta, méně zátěže po zbytek sezóny,... Neříkám, že my nemáme o motivaci postaráno, ale... :)
Za mě to je z pohledu očekávání před utkáním 50:50, jak řekl Frenkie. Může to dopadnout úplně jakkoli. Budu doufat, že štěstí se přikloní k nám. A budu velmi šťastný, když je herně přejedeme ;-)
2025-04-26 10:24:17
Žiadne El Clásico nemá favorita. Ja si osobne myslím, že s našou absenciou na ľavej strane obrany je väčší favorit Real. Takmer kompletný tím vrátane Curtoisa, bude to veľmi ťažké.
paprik Premium
2025-04-26 10:55:48
Či sa nám to páči, alebo nie sme v pozícii favorita. Je to logické vzhľadom na priebeh sezóny. To či tú úlohu zvládneme je druhá vec. Ja osobne verím, že áno, ale strach a nervozitu mám ako keby som mal hrať ja 😁
2025-04-26 11:43:09
ja som zvedavý, ako rozhodcovia... Tieto útoky na rozhodcov mi silne pripomínajú predvolebnú nechutnú fycokampaň ....