Velka kopa pyta viac. ....
Odpadavam z jeho mentalneho intervalu. Ze tato ciastka nam zmeni zivot..... No otazka je , ci k lepsiemu.... V kazdom pripade si myslim, ze iste by sa dala kupit nahrada
Ono viete ked vam niekto da 20M na rok a polovicu vam zoberie stat (Spanielsko) a zostane vam 10M, alebo vam daju 50M na rok a vetko vam ostane tak to spravi sakra rozdiel. Mat za 4 sezony 40M alebo 200M nie je maly rozdiel....
Cize by som sa mu necudoval a vobec by som sa na neho nehneval.
Ak vam nejaka ina firma ponukne 5x vyssi plat ako mate teraz tak neverim ze by 99% ludi neodišlo.
Neviem ako vám Rapha ale mne príde strašne psychicky nevyrovnany hrac ..keď všetko šľape ide ...ale napr aj po tých vyjadreniach potí Argentíne mu trosku trvalo par zápasov kým sa dostal spať po psychickej stránke..mne príde veľmi nevyspytateľný..a fakt 100 mega + je lákavá ponúka aj pre barcu ..fakt som v rozpakoch co si o tom všetkom myslieť
Taky bych řekl. Jestli je překlad správný, tak ono už je divné takhle ty nabídky komentovat, když už dávno má celá jeho rodina vystaráno na pár generací dopředu a ví se to o něm. Kdyby tam odešel, tak jako co? Zlaté Bentley už by objednal i jeho budoucímu vnukovi? Jakou čeká reakci, po takovém rozhovoru? Že průměrného fanouška, který za podporu Barcu utrácí nezanedbatelné % svých příjmů, dojme k slzám, že je pořád tady? Normální vyrovnaný člověk prostě nechce umožnit takové vnímání své osoby (i kdyby to tak uvnitř 100x měl). Pro mě zvláštní....
A to som si myslel, že závisť je špecifická pre Slovákov. Niekto s "malou kôpkou", s malými životnými nákladmi nevidí, že ten s "veľkou kopou" má aj tie náklady väčšie (aktuálne aj budúce). Žijú diametrálne odlišné životy. Niekto zhŕňa malé kôpky celý život, no a niekto na začiatku bez kôpok, ale s talentom/odhodlaním má cca 15 rokov života na zužitkovanie/zabezpečenie aj budúceho života (možno aj celej rodiny, ktorá ho podporovala). Po skončení kariéry vo väčšine prípadov rapídne klesajú príjmy a majú ťažkosti uplatniť sa v inej profesii. Saudi sú preto pre 30+ hráčov ako špeciálny systém na zabezpečenie dôchodku :)
Ludo98....
1) Závist je poměrně dost typická i pro Čechy :)
2) Až na 2. větu souhlasím s každým tvým slovem.
3) Nevím, jestli jsi mě pochopil správně, resp. jestli si z toho nedovozuješ víc, než co je tam napsané. Já si to všechno uvědomuju a zdůrazňuju, že i na astronomické náklady (které navíc lze snadněji redukovat, kdyby náhodou bylo třeba, protože jsou naprosto zbytné) má už dávno on i jeho rodina dost. Ač to tak nemusí vypadat, tohle není závist, jen konstatování. A jenom říkám, že jiní páni s "velkými kupami" v rozhovorech, které čtou "obyčejní" lidé, zvládnou nepůsobit takhle.... divně ;-)
Odpadavam z jeho mentalneho intervalu. Ze tato ciastka nam zmeni zivot..... No otazka je , ci k lepsiemu.... V kazdom pripade si myslim, ze iste by sa dala kupit nahrada
Cize by som sa mu necudoval a vobec by som sa na neho nehneval.
Ak vam nejaka ina firma ponukne 5x vyssi plat ako mate teraz tak neverim ze by 99% ludi neodišlo.
1) Závist je poměrně dost typická i pro Čechy :)
2) Až na 2. větu souhlasím s každým tvým slovem.
3) Nevím, jestli jsi mě pochopil správně, resp. jestli si z toho nedovozuješ víc, než co je tam napsané. Já si to všechno uvědomuju a zdůrazňuju, že i na astronomické náklady (které navíc lze snadněji redukovat, kdyby náhodou bylo třeba, protože jsou naprosto zbytné) má už dávno on i jeho rodina dost. Ač to tak nemusí vypadat, tohle není závist, jen konstatování. A jenom říkám, že jiní páni s "velkými kupami" v rozhovorech, které čtou "obyčejní" lidé, zvládnou nepůsobit takhle.... divně ;-)