Plačú a plačú a plačú chlapci z Madridu, čo dotyk s hráčom to ruky vo vzduchu a pohľad ala vyoraná myš. Nech dopadne zápas akokoľvek , víťaz je premňa jasný 🍻🥳🫅
Zatím dobrý zápas, bavím se. Má to i náboj jak El clasico za Messiho s Ronaldem. Jen se bojím o Olma, aby neměl po sezóně. Schválně po něm jdou a chtějí ho zranit.
Futbal ako za starych Mourinhovych cias, ked boli nasi hraci vsade o sekundu rychlejsi, mali hru pod kontrolou a hracom realu neostavalo nic ine len faulovat. Len neurobit nejaku chujovinu vzadu, lebo na to sme experti:D Od Mbappeho v 2. polcase ocakavam prievan v nasej obrane, ale ak dame druhy gol tak verim, ze to uhrame aj bez predlzenia.
To Real do toho šlápol a my sme hrali moc professorsky. Zase Real Madrid je Real Madrid a Ancelotti je jeden z nejlepších a najskusenejsich trenerov v Europe. Krásný zápas a skvelaementalita našeho týmu
Velká oběť! Ale když miluješ není co řešit. 💙❤️ Každopádně respekt a jako někdo, kde je též pověrčivý, ti držím palce, aby tento trik vycházel az do konce sezony, protože evidentně to přináší ovoce.. 🤣☺️
Nakoniec, nebola to penalta, nebol tam kontakt. Len to tak najskôr nevypadalo a až na spomalených záberoch to bol vidno. Ale za mňa v prvom polčase to bola penalta pri faule na Cubasiho, pri tyčke. Hráč RM ho tam vyzliekol skoro s celého dresu. Na Ferrana to išlo tiež pisknut.
Kuva to sú nervy. Je tam. To je mentalita to je mamchaft
Kounde běhá po 120 minutách ako v piatej minute zápasu. Už nikto nemoze ale on hodí sprint ako gazela
Hej keby to nedal asi by som to tu rozvratil hore nohami v obejvaku:D napravo mal uplne volneho Yamala a uz som nanho siel kricat "co si slepy ty kok***?" :D
Tu sa komentuje skoro každá chybná prihravka ani nechapem kedy ty ludia pozeraju zápas. A preto sme začali hrat v druhom poločase horsie Lebo Real pridal a maju dobrých futbalistov sice ne sympatických žoldákov ale kvalitu mají aj Ancelotti ju má . Ale nakonec rozhodla vola a mentalita a o tom by malo byť El classico. Krásný zápas a reklama na spanielsky futbal. A prispel k tomu aj Real nie len to že my sme začali hrat zle....
Sice to vyzeralo, ze prvy polcas ostal doma real a druhy polcas Barca, ale dneska malo El Clasico grady a uzil som si ho. Rozhodca piskal dost solidne, s ohladom na to ake hovnomety nanho namierili par hodin pred zapasom by som povedal ze piskal vyborne. V zavere sezony ked su timy vyšťavené sa neda cakat kanonada, ale dnes sme to urvali aj s tym stastim na nasej strane, lebo druhy polcas bol z nasej strany hrozostrasny. Dufam, ze sa Raphinha do zapasu s Interom spamata a hlavne vsetci dobre zregeneruju. Yamala vidim za rok-dva na desiatke ako kedysi Messiho, na tom kridle je dost odrezany a dnes sme potrebovali hrat ovela viac cez neho. Tesim sa na navrat Baldeho a sen o treble stale zije.
Inak zo strany realu klobuk dolu pred Bellinghamom, kolko lopt nam za zapas odobral to bolo neskutocne. A pred tym Mbappeho priamym kopom som tak nejak tusil, ze to kopne na brankarovu stranu jak Rodrygo v poslednom El Clasicu. Neviem ci sa to dalo chytit, ale nasi brankari by si to uz mali sakra pohlidat, inak tam ten mur stavaju zbytocne:D
Araujo dobre zachranil obranu, yamal ajked nie najvyraznejsi zapas stale bol brutalne dolezity, raphinha no comment dnes, sebcil extremne tiez a pedri je pedri. Rozhodca trochu podrzal real ale to je uz bezne a flick je to co tento tim potreboval najviac🤝🤝. Teraz Inter
Kounde běhá po 120 minutách ako v piatej minute zápasu. Už nikto nemoze ale on hodí sprint ako gazela