naprosto v pořádku.. ted jeste nahrávku po:
ruce (ikdyz tam jsem ochotný pochopit vysvětlení), faulu na Cubarsiho po tycce a podráženi Ferrana tim individuem... hádám, ze tyto z nějakého důvodu nejsou a nebudou..
Správne rozhodnutie. Ja som si to "filmovanie" Raphinhu všimol až v druhom čelnom zábere, takže klobúk dole. Jasne, mala sa možno pískať penalta po faule na Ferrana. Nikdy to nebude asi perfektné, ale včera na španielske pomery sudí pískal viac než dobre.
Z prveho momentu cista pena tak ako aj rozhodca piskol ale z opakovaciek uz bolo vidno ze si rapha isiel po nu .. co sa tyka ruky ta sa vraj nepiska ked ju ma braniaci hrac po sebou neviem 🤷 no a torres a cubarsi tam sa mal ist na to minimalne pozriet lebo to za mna boli nedovolene zakroky
Úpadok Raphinhu je výrazný, zahodil dve dobré situácie strelami vedľa bránky a v tejto situácii mal dokončiť kľučku miesto simulácie a zavesiť golazo do siete.
Ale potiahol nás v skoršej fáze sezóny, kde bol neskutočne efektívny, takže dúfam, že sa ku koncu sezóny ešte vzchopí a presadí.
Včera jasne najslabší hráč na ihrisku. Stále som dúfal, že sa hlavne v predĺžení preberie ( ako píšeš v skoršej fáze to bol práve on, kto v takých chvíľach potiahol mužstvo), no žiaľ jeho výkon zostal veľmi bledý. Dokonca ani smerom dozadu nepracoval, tak ako sme si u neho zvykli. Vyzeral celkom vyhorený a bez energie. Snáď mu víťazstvo v pohári dá potrebný impulz a nabudí ho do zvyšku sezóny. Bude ho potreba...
Za mňa to penalta nemala byť, ale Raphinha to pekne zahral (vôbec to nevyzerá, že tam nebol kontakt). Ale nechápem, prečo VAR zasiahol práve pri tejto situácii a nie pri JASNÝCH fauloch na Ferrana a Cubarsiho.
ruce (ikdyz tam jsem ochotný pochopit vysvětlení), faulu na Cubarsiho po tycce a podráženi Ferrana tim individuem... hádám, ze tyto z nějakého důvodu nejsou a nebudou..
Ale potiahol nás v skoršej fáze sezóny, kde bol neskutočne efektívny, takže dúfam, že sa ku koncu sezóny ešte vzchopí a presadí.
Ale namieste filmovania mohol zakončovať.
Solidně ho liskl přes záda :D