Emócie a adrenalín sú "sviňa" ale ako profesionál by sa mal vedieť aspoň trochu reálne ovládať. Vychladol, tak si možno pozrel čo vystrájal a uvedomil si, že môže dostať vysoký trest za svoje správanie. Na druhej strane, ak nedostane riadny trest, tak to budú nasledovať aj iní hráči a budú robiť to čo on....
Žiadne emócie, žiadny adrenalín, čistý psychopat. Jeho správanie sa nedá nijako ospravedlniť. Je to obyčajný nacistický psychopat.Zakaz do konca života sa pohybovať pri futbale.
A naviac sa pohybuje takto na velmi tenkom lade. Ak sa to obrati v podobe rasizmu voci jemu vobec sa nebudem cudovat a moze si za to sam, aj tak si myslim ze je s Viniciusom ridina...
Podľa zápisu rozhodcu sa jednalo o vážne porušenie pravidiel a tak by mal dostať minimálne 4 zápasy, rovnako Bellingham, čo mi príde komické, že Vini, čo hádzal na rozhodcu tiež dačo a museli ho tam chytať, tak zase nebol potrestaný...
Villagesb, Rudiggerove aj Bellinghamove porušenie pravidiel je hodnotené ako vážne a preto sa tresty prenášajú aj do iných súťaží, čiže aj do ligy. V praxi to znamená, že by mali dostať min. 4 zápasy trest, čo by pre nich bol koniec sezóny, no aj v prípade Mbappeho sa jednalo o podobný trest a videli sme, ako to dopadlo a ako zase pomohli Realu.
Rasto: Raphnina sa správa k rozhodcom veľmi podobne ako Bellingham. Ale chápem, je to hráč Barcelony, tak sa tak môže správať, je to v poriadku predsa.
Ignorujte ho, je to len spodina s plnou hubou sračiek. Chodí si sem asi liečiť komplexi, alebo má skutočne poškodený mozog, inak sa jeho komentáre vysvetliť asi nedajú.
Presne, teraz sa ukáže ako to v skutočnosti je s rozhodcami, resp. komisiou v Španielsku. Keď dostane 2-3 zápasy stop, to bude čisté šialenstvo a potom sa nemôžu čudovať ako sa rieši ich kvalita.
Môže sa ospravedlňovať koľko chce, aj so svojimi "hviezdnymi" spoluhráčmi včera prerazili pomyselné dno. A o klube ako takom ani nehovorím. Hanba, hnoj. A nie je to po prvýkrát (a myslím, že ani posledný)...
Johan "narcista" ? Ty si priznaj, že si fakt myslel nacista len preto že je Nemec, hoci podľa farby pokožky to tak nevyzerá. Ušli ti nervy rovnako ako jemu.
Ale no tak, chlapi. Náš Suarez kedysi tiež pohrýzol pár ľudí ale keď povedal že s tým prestane tak prestal. Asi tomu pomohol poriadny trest a sedenia s psychológom.
Tiež sa mi nepáči dlhodobo Rudigerov štýl ale to sa mi nepáčil ani štýl Sergia Ramosa. Viem sa s tým vyrovnať.
Ak dostane 4 zápasy ale iba na CdR tak to akoby ziaden trest nedostal.
Tiež sa mi nepáči dlhodobo Rudigerov štýl ale to sa mi nepáčil ani štýl Sergia Ramosa. Viem sa s tým vyrovnať.