Jen pro zajímavost , zatím se mi líbí více Vojtěch než Stegen, jelikož on jak řeší situace když jsme pod tlakem neskutečně Calm clovek, za mě by mohl být jednotka místo Stegna, jaky mate na to názor ?
Za mna Ter stegen nevyraba tolko penalt ako Tek a ten priamy kop vcera ide tiez za nim naco stal za murom? Ked uz mu da aj trapny mbape gol tak asi nieco nie je v poriadku. Ale tym nechcem povedat ze je zly brankar ale som team ter stegen :) Ale zaroven by som tuto sezonu uz nemenil vitaznu zostavu Tek by mal dochytat sezonu a treble ter stegen sa moze rozchytavat napr proti valladolidu alebo tak.
jj, ten klid, rozhodnost a svojskot hodně týmu pomáhá at uz nepřímo nebo i jen jako psychická vzpruha.
Zároveň ale, dělá i hodně chyb ať už spojených svoji rozhodností (high risk/high reward), tak i prostě chyb jako takových. Steven mi taky přišel o kousíček lepší na rozehrávce. Tak má zase lepší bilanci chycenych střel.
Ter stegen je rozhodne kvalitnejsi brankar s perfektnou rozohravkou a super zakrokmi co sa tyka napriklad najazdov jeho slabina je ale vzduch tento odhad ked nemas tak sa to naucit neda .. wojto sa mi zatial paci myslel som ze bude velky problem ked sa Stegen zranil ale dobre to zachranili aj ked Pena sa uz tiez potom po par zapasoch rozchytal toto ma kus mrzi ze ho tak odpratali
Za mňa by som jednoznačne nevedel určiť teda vybrať si koho obaja sú kvalitný a každý je v niečom lepší a v niečom horší MAtS má lepšiu rozohrávku a výbehy na nájazd Tek je zas lepší vo vzduchu možno aj preto lebo je aj vyšší a celkovo pôsobí pokojnejšie, no som rád že sú v Barce obaja
roky praxe a skusenosti, dať v tej minute gol Madridu neznamena nič a do konca zápasu je toho ešte dosť. Ale čo tam pochytal Vojto to bolo rozhodujuce, 4-5 klucových zakrokov
Ja by som bol zvedavý čo by pisali v Reale a jak by pod čiernu zem zakopali brankára keby Olmo ten svoj roh zatočil až do brány a neskončil na tyči, pri tom rohu bol hráč na hranici päťky voľný tam by som povedal že skôr chyba obrany
V inom článku sa píše, že baletky majú málo analytikov a poradcov v realizačnom týme. Ako čítam, je vás tu dosť, ktorí by ste sa tam mohli prihlásiť na spoluprácu. Toľko "mudrcov" a nevyužitých. Len klepačov do klávesnice ....
Zároveň ale, dělá i hodně chyb ať už spojených svoji rozhodností (high risk/high reward), tak i prostě chyb jako takových. Steven mi taky přišel o kousíček lepší na rozehrávce. Tak má zase lepší bilanci chycenych střel.
Je to těžké