k té "penaltě" na Raphinhu: Upřímně jsem doufal, že to VAR zruší. Z opakovaných záběrů bylo vidět, že to byl více dive než faul a se žlutou kartou souhlasím. Pokud bychom vyhráli takovouhle penaltou, uplně by to, věřím, že nejen mně, zkazilo radost z trofeje a ponížení Realu. A víc než o čemkoliv jiným by se zase mluvilo jen o tom jak jsou rozhodčí proti Realu a jaká to celý byla ostuda a bla bla bla... Takhle jsou, opět, všem pro smích a díky jejich slavným bezmozkům mají z ostudy kabát. Všechna čest našim borcům, že dokázali celou dobu udržet nervy na uzdě bojovností a klidem ukázat že na ně Real prostě nemá...
@FCB11 jasně, to netvrdím. Absolutně nechápu jak je možný, že se VAR ani nepozastavil nad tím faulem na, tuším, Cubarsího při rohu, kde mu hráč Realu málem stáhl dres aby se náhodou nedostal k míči. Tam je to prostě 1000% penalta a nikdo by nemohl říct ani popel.
100% penalta bola na Ferrana keď ho zoťal Rudiger, potom by ani neprišlo na dive Raphinu (žltú nemal čo dostať lebo ho Asencio tresol po chrbáte, na penaltu to bolo málo, ale kľudne sa mohol za to zvaliť).
Cubarsi sa tam držal Ceballosa tiež trochu, tak to si obhája. Ale ako si obhája podkopnutie Ferrana? Šialené, že po takom tlaku na rozhodcov spraví ten za VARom takýto špinavý ťah... prepčie sa mu to, lebo Barcelona vyhrala, keby nevyhrala tak verím že sa mu to dá vyžrať...
FCBN , to tresnutie po chrbte Raphinu nebolo také aby sa hádzal o zem a už vôbec nie aby spravil taký pohyb nohy, akoby o niečo zakopol. Za mňa správne udelená žltá karta, kiež by sa to dialo vždy keď niekto filmuje.
Ak sa bude po tomto zápase Real vyhováral na rozhodcov, tak ja už fakt neviem. Aj napriek tomu, že im rozhodca veľmi veľa odpustil, sme dokázali vyhrať a to je hlavné. Vadili mi tvrdé zákroky na Raphinu, Olma, Yamala, Pedriho, tam sa malo viac žltiť a úplne v pohode mohol byť Ceballos a Tchouameni vonku. Penalta po zákroku Valverdeho ktorý zasiahol loptu rukou v šestnástke ? Určite nie, možno ak by takto zastavil loptu na nabiehajúceho hráča. Zato zákrok na Cubarsiho, ktorý bol takmer vyzlečený z dresu a podkopnutie Ferrana, tam nie je o čom.
Poslednú vec čo by som vypichol a čomu nerozumiem, že Vini nevidel po svojom správaní ani len žltú kartu, pritom Vazquez dostal za to isté červenú...
Majo13y tresol ho po chrbte a odzadu, či málo či dosť nevieme zhodnotiť, ale vieme že to nebol dive bez kontaktu ako napr. mbappe vlani, alebo Vasquez ktorý vybojoval vlani penaltu keď sa sám hodil do Cubarsiho nohy...
Nemám rád filmovanie, dával by som za všetko žltú (aj za toto) lenže sa to nedeje a v tomto bol aj kontakt odzadu rukou, čo častokrát idú k zemi bez kontaktu a bez žltej...
Smutné je, že média budou psát o tom, jak chudáčci hráči Realu těžce nesli připískávání Barceloně.
Připomíná mi to trapnost Moua, kdy zavelel k zákeřné hře a dodnes jsou lidi, kteří citují jeho Pour que a myslí to vážně
Všetko ste tu pekne zhrnuli, ja len dodám môj postreh, že keď Rafa videl žltú za simuláciu, rovnako mal vidieť žltú aj Mbappe, ktorý išiel bez kontaktu k zemi, ale miesto karty kopal štandartku a bol z toho gól Realu.
Ten plešatý rozhodca za VARom je totálny neschopák. Kde bol pri jasných fauloch na Cubarsiho a Ferrana, prípadne ruky Valverdeho? No nikde, lebo to je RM.
Však sa od nich nic ine nedalo čakat.
1944. Real 11:1 Barca.
Franco si prisiel podporit svoj madridský putta Real.
Naši hráči sa báli o svoje životy vo fasistickom režime...... Nechávali si dávat góly.
A Madridistas???? Jak hráči tak aj fanusikivia slavili každý gól na počest Franca. Na tom je založená celá rivalita a toto je ich identita.
Cubarsi sa tam držal Ceballosa tiež trochu, tak to si obhája. Ale ako si obhája podkopnutie Ferrana? Šialené, že po takom tlaku na rozhodcov spraví ten za VARom takýto špinavý ťah... prepčie sa mu to, lebo Barcelona vyhrala, keby nevyhrala tak verím že sa mu to dá vyžrať...
Ak sa bude po tomto zápase Real vyhováral na rozhodcov, tak ja už fakt neviem. Aj napriek tomu, že im rozhodca veľmi veľa odpustil, sme dokázali vyhrať a to je hlavné. Vadili mi tvrdé zákroky na Raphinu, Olma, Yamala, Pedriho, tam sa malo viac žltiť a úplne v pohode mohol byť Ceballos a Tchouameni vonku. Penalta po zákroku Valverdeho ktorý zasiahol loptu rukou v šestnástke ? Určite nie, možno ak by takto zastavil loptu na nabiehajúceho hráča. Zato zákrok na Cubarsiho, ktorý bol takmer vyzlečený z dresu a podkopnutie Ferrana, tam nie je o čom.
Poslednú vec čo by som vypichol a čomu nerozumiem, že Vini nevidel po svojom správaní ani len žltú kartu, pritom Vazquez dostal za to isté červenú...
Nemám rád filmovanie, dával by som za všetko žltú (aj za toto) lenže sa to nedeje a v tomto bol aj kontakt odzadu rukou, čo častokrát idú k zemi bez kontaktu a bez žltej...
Připomíná mi to trapnost Moua, kdy zavelel k zákeřné hře a dodnes jsou lidi, kteří citují jeho Pour que a myslí to vážně
1944. Real 11:1 Barca.
Franco si prisiel podporit svoj madridský putta Real.
Naši hráči sa báli o svoje životy vo fasistickom režime...... Nechávali si dávat góly.
A Madridistas???? Jak hráči tak aj fanusikivia slavili každý gól na počest Franca. Na tom je založená celá rivalita a toto je ich identita.