Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-28 09:25:00
k té "penaltě" na Raphinhu: Upřímně jsem doufal, že to VAR zruší. Z opakovaných záběrů bylo vidět, že to byl více dive než faul a se žlutou kartou souhlasím. Pokud bychom vyhráli takovouhle penaltou, uplně by to, věřím, že nejen mně, zkazilo radost z trofeje a ponížení Realu. A víc než o čemkoliv jiným by se zase mluvilo jen o tom jak jsou rozhodčí proti Realu a jaká to celý byla ostuda a bla bla bla... Takhle jsou, opět, všem pro smích a díky jejich slavným bezmozkům mají z ostudy kabát. Všechna čest našim borcům, že dokázali celou dobu udržet nervy na uzdě bojovností a klidem ukázat že na ně Real prostě nemá...
2025-04-28 10:26:39
Ten plešatý rozhodca za VARom je totálny neschopák. Kde bol pri jasných fauloch na Cubarsiho a Ferrana, prípadne ruky Valverdeho? No nikde, lebo to je RM.
2025-04-28 10:38:52
V lize to bude šaškárna - tam si dokážu představit ze je sudí k vítězství dovedou
2025-04-28 13:39:12
Tyto Mourinhovské zápasy mi fakt nechybí, Real se prezentoval jako bílé zlo. A ta zákrok na Gaviho byla JASNÁ penalta, tlak se vyplatil, šmejdi
2025-04-28 17:06:59
Však sa od nich nic ine nedalo čakat.
1944. Real 11:1 Barca.
Franco si prisiel podporit svoj madridský putta Real.
Naši hráči sa báli o svoje životy vo fasistickom režime...... Nechávali si dávat góly.
A Madridistas???? Jak hráči tak aj fanusikivia slavili každý gól na počest Franca. Na tom je založená celá rivalita a toto je ich identita.
2025-04-28 22:06:17
Realu se tlak rozhodně vyplatil, to je na tom to nejhorší, hlavně do budoucna...