Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-04-29 06:41:26
Ten Real jsou fakt drni... naštěstí se těch trofejí už nehraje moc, jinak by se jejich zraky upíraly k dalším a dalším soutěžím, jak by postupně vypadávali... :-D
2025-04-29 07:11:25
Ak Barcelona zakopne - tak Real mezitím zakopne 3x. Ak Barcelona zakopne, bude se hrát už další ročník.
2025-04-29 07:20:44
7 zápasov proti piatim.. Vidim, ze uz maju jasno aj v tom, ze vypadneme s Interom :D
2025-04-29 09:35:14
za mě bychom přemýšleli stejně, být na jejich místě, netřeba hned plivat síru, jen proto, že je to náš rival.

Fakticky vzato to mame těžší, máme o dva mega těžké zápasy navíc.

No a je taky fakt, že ve druhém poločase Real ukázal, že je letos proti nám konkurence schopný, takže chápu, že to v nich probouzí naději.

Stejně si ale myslím, že Barca to už nějak zvládne, mentalitu na to mají, kterak se v těžkých chvílích nehrouti a jdou do každého zápasu naplno.
2025-04-29 16:55:02
Tak hlavně uvidíme, jak dopadne disciplinarka (ikdyz mam nejake tuseni) - aby vubec mohl hrat nekdo z tech co by meli tvorit tlak na Barcu (blazen uz je out, ted jeste co Anglan)
2025-04-29 19:22:18
Věřit si můžou to jim nikdo nebere... Ale brát jako úspěch 2. poločas toho zápasu je extrém. Kdyby Flick o poločase vystřídal Martína, přes kterého chodila větší část útoků a Olma, který byl domlácený tak, že nemohl hrát na 100%, taky by to skončilo 3:0. A to neberu v potaz verdikty rozhodčího... Navíc Realu bude chybět Rudiger... Já spoléhám na to, že by mohla Celta obrat Real aspoň o dva body a pak už bychom museli akorát porazit Real a titul by byl jistý. To by bylo ideální. TO mi přijde pravděpodobnější...