To je fakt ako zlý sen...celý svet to videl a komisia nemá tú hanbu vyniesť takéto smiešne tresty...byť to v Anglicku Rudiger si minimálne pol roka nezahrá a to nehovorím že Viniciusa ani neriešili...najviac ma štve že to robia tak okato a vôbec ich to nese...ie že to vidí celý svet...veľká hanba pre celú Laligu....
Spôsob akým autokrati prichádzajú k moci a potom sa jej držia, bez ohľadu na následky tak mi pripomína politiku Realu, konkretne Pereza a však našťastie alebo nanešťastie je to len vo futbale z jeho strany, ľudia sa nechajú ľahko opiť mocou a Perez z toho pohľadu už pomerne dlho presluhuje
Nechápem, prečo sa ten dištanc berie aj na zápasy, kedy bude Rudiger mimo kvôli zraneniu. Normálne by nemal hrať 6 zápasov ďalšej sezóny, nie iba jeden. To je tiež výborne nastavené.
Nosfeťáků: v týchto prípadoch hráč nedostal ČK, takže disciplinárka neriešila Raphinhu.
My poukazujeme na fakty, keď po udelení ČK hráčom Barçy tvrdili, že nemôžu brať do úvahy video, lebo záznam rozhodcu je prioritný. Pri ČK hráčom Realu je zrazu video prioritné 🤣🤣🤣
Som rád, že o tejto téme dvojakého metra pre Real sa nevenujú hráči i tréner Barci. Aj tak by si nepomohli a vyrušovalo by to ich sústredenie na dôležitý záver tejto sezóny. Alebo sa mýlim? Ďakujem.
To s tým Rüdigerom je to veľké nedorozumenie. Keďže on je známy svojou asertivitou, tak sa vžil do pocitov rozhodcu a "podal" mu sáčok s ľadom, aby si rozhodca uľavil, keby to potreboval. A čo sa týka potom toho ďalšieho jeho chovania. Aj to je pochopiteľné. Zápas trval dlho. On sa nemohol ísť vys.ať. A každý správny chlap vie, že keď sa nemôže vys.ať, tak sa nemôže nažrať. A keď sa chlap nemôže nažrať tak je nas.atý. Asertivita!!!
A vsetci su z toho pos...
My poukazujeme na fakty, keď po udelení ČK hráčom Barçy tvrdili, že nemôžu brať do úvahy video, lebo záznam rozhodcu je prioritný. Pri ČK hráčom Realu je zrazu video prioritné 🤣🤣🤣