Teda mne sa Pedri az tak moc nepacil hlavne druhy polcas. Z pohladu obrany stred pola u nas neexistoval a konkretne Pedri sa mi zdalo, ze tak od 75 minuty tam len tahal nohy a ma prekvapilo, ze ho nechal az do konca.
Tretí gól ide jednoznačne na triko Wojtu. Pri centri sa najprv rozhodol vybehnúť ale potom sa zasekol a chcel sa vrátiť do brány ale už bolo neskoro. Keby bol zostal na čiare som presvedčený že by bol hlavičku súpera pohodlne chytil alebo aspoň vyrazil, pretože tá šla skoro do stredu bránky a naviac sa odrazila od tela nášho obrancu. Ale ináč...zápas to bol ako remeň, predčasné finále. Nehrali sme zle ba povedal by som že výborne, ale problém nám pri rohoch a centroch do pokutového územia robili výšavy Interu. Inter má skvelé mužstvo a bude veľmi ťažké na San Siro zvíťaziť, ale všetko sa môže stať. Verím, že ak budeme mať trocha šťastia tak môžeme cez Inter prejsť do finále. Inter je podľa mňa najväčší favorit na zisk LM.
Podla mna hral Pedri super, nestratil ziadnu loptu, parkrat presiel medzi superovymi hracmi ako noz maslom, dirigoval to tam skvelo prakticky kazda akcia isla cez neho, na druhy gol centroval Raphinhovi. Videli sme od neho aj lepsie zapasy, ale vcera bol opat zarukou v strede pola. Za vcerajsi zapas si zasluzi hodnotenie aj rozhodca, lebo opat sa potvrdilo ze uroven spanielskych kolegov sa ani len nechytaju na tych medzinarodnych v LM. Piskal opat skvelo, vyvazene, bez kontroverzii, hra bola plynula a nenechal zdrziavat superovi hru (2x odpiskal Interu vhadzovanie za zdrziavanie a to sa len tak casto nevidi)...
S tým wojtom máš pravdu zase zle odhadol trajektoriu lopty. A nebol ani na lopte ani na čiare.
Ale zase posledne 2 obrovské zápasy kde sme dostali dokopy 4 góly zo štandarnych situacii a ajtak nás neporazili. Ked toto zlepsime no za mna v odvete araujo nemoze chybat a keby bol ok už aj lewa tak už tam tiez máme dobrých hlavičkarov
Treti gol jednoznačne na Arauja ide a čiastočne trocha Vojtu, ktorý šiel aj nešiel po nej. Ale neexistuje, žeby Araujo nemal hrača a najlepšieho hlavičkara u súpera berie nehlavičkar Olmo.
Domink Araujo ho tam nepokryl zle, ved ten gol zakoncil Dumfries s velkou davkou stastia, kedy sa odrazila od Arauja. Nie je mozne rohove kopy branit tak, ze sa lopta nikdy nedotkne hlavy superovho hraca. Toto nebol pripad, kedy niekto zostal nepokryty. Je tam tahanica, hraci su v pohybe...Suhlasim, ze u druheho golu, mali byt nasi hraci u Dumfriesa skor aby nezakoncoval, ale aj to bol pripad odrazenej lopty kedy so stastim Dumfries mohol zakoncit ako zakoncil. To su proste detaily, na ktore si hraci mozu davat akokolvek pozor, ale za mna velku chybu neurobili. Vycitat Inigovi posmyknutie pri 1.gole takisto mozeme, ale co s tym urobis, ked sa hrac posmykne. Nic. Nepamatam kedy sa naposledy Inigo posmykol, vcera sa posmykol a bol z toho hned gol. V odvete treba byt proste ovela doraznejsi. Co sa mi paci je, ze nase 2 goly sme si skutocne vybojovali umom, vsetky ich goly padli s davkou stastia. Dufam, ze sa taketo detaily v odvete viac naklonia na nasu stranu. Viac ako tie goly Interu ma znepokojovali situacie, pri ktorych sme sice goly nedostali, ale nasa offside pasca nam nevysla a Inter to na nase stastie nevyuzil...
Aj Tek pochybil, samozrejme. Na druhej strane by bolo pomohlo, keby nebol Araujo býval otočený tvárou k bráne. Dum(b) fries nie je žiaden kanonier a je trochu hanba dostať od neho dva góly.
No dufam,ze na odvetu bude Blade fit a aj Lewandovski.Neskutocne chyba.Torresa moc nemusim,pozicne je uplne v lese.A Lewa aj pri centroch vacsinou zbiera lopty.Vcera Araujo najvyssi v nasom muzstve a tepel som kazdy roh co mal inter.Ak by prisla top ponuka z Pl,jeho by som sa bez mihnutia oka zbavil.Kunde bude chybat riadne,pretoze Garcia nerobi to co ona to je ze odtahuje obrancov vysoko hore od Jamala.Druhy polcas to bolo krasne vidiet ako sa jamal vytratil a to len kvoli tomu,ze tam nemal takz podporu.Navrat do zapasu famozny.Skoda ze to nebol win.
Araujo hral dobre, za 3.gol nemohol. A pri tých nabehoch Interu to tam slušne pokrýval. Na San sire určite základ aj s christensenom. Potrebujeme centimetre a vahu
K1ng,ano pripomen mi prosim, kedy dal Lewa gol hlavickou z rohoveho kopu a pri asi 5 hracoch supera od 190 do 195cm by asi nevyhraval tie hlav. suboje a vcera, mxslim si ze by bol castejsie na zemi ako obvykle a o jeho rychlosti ani nehovorim. Moj nazor,super mal vcera vyskovu,ale aj rychlostnu prevahu,hlavne v utoku kde viac krat sme nestacili dobiehat na superove centre a protihrac bol ryclejsi, hl. na lav. str. obrany.
Ale zase posledne 2 obrovské zápasy kde sme dostali dokopy 4 góly zo štandarnych situacii a ajtak nás neporazili. Ked toto zlepsime no za mna v odvete araujo nemoze chybat a keby bol ok už aj lewa tak už tam tiez máme dobrých hlavičkarov