Pre pridávanie komentárov sa musíte alebo registrovať.
2025-05-01 09:56:28
Teda mne sa Pedri az tak moc nepacil hlavne druhy polcas. Z pohladu obrany stred pola u nas neexistoval a konkretne Pedri sa mi zdalo, ze tak od 75 minuty tam len tahal nohy a ma prekvapilo, ze ho nechal az do konca.
2025-05-01 11:47:03
No dufam,ze na odvetu bude Blade fit a aj Lewandovski.Neskutocne chyba.Torresa moc nemusim,pozicne je uplne v lese.A Lewa aj pri centroch vacsinou zbiera lopty.Vcera Araujo najvyssi v nasom muzstve a tepel som kazdy roh co mal inter.Ak by prisla top ponuka z Pl,jeho by som sa bez mihnutia oka zbavil.Kunde bude chybat riadne,pretoze Garcia nerobi to co ona to je ze odtahuje obrancov vysoko hore od Jamala.Druhy polcas to bolo krasne vidiet ako sa jamal vytratil a to len kvoli tomu,ze tam nemal takz podporu.Navrat do zapasu famozny.Skoda ze to nebol win.
2025-05-01 13:52:34
K1ng,ano pripomen mi prosim, kedy dal Lewa gol hlavickou z rohoveho kopu a pri asi 5 hracoch supera od 190 do 195cm by asi nevyhraval tie hlav. suboje a vcera, mxslim si ze by bol castejsie na zemi ako obvykle a o jeho rychlosti ani nehovorim. Moj nazor,super mal vcera vyskovu,ale aj rychlostnu prevahu,hlavne v utoku kde viac krat sme nestacili dobiehat na superove centre a protihrac bol ryclejsi, hl. na lav. str. obrany.
2025-05-01 13:55:36
No aj tak by som bol rad, keby v Milane nastupil aj Lewa, aj Araujo.
2025-05-02 02:49:53
Zajímalo by mě jestli by to vypadalo jinak kdyby byl v základu Araujo místo Martína...